Årets mc 2017 dag 2 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Årets mc 2017 dag 2

5 kandidater skal udpeges
CO
08/06-2017 kl. 17:48

Efter gårsdagens vandgang var det en behagelig overraskelse at vågne op til tørvejr og enkelte solstrejf. 

Turen tilbage til FDM-jyllandsringen foregik på ryggen af den fantastiske Ducati Multistrada 950, hvilket resulterede i at at den reelt korte strækning, blev forvandlet til en hyggelig morgentur forbi Silkeborg søerne, og dernæst tilsat en passende portion omveje.

Således rusket i gang, indledes dagens opgave med at udvælge de fem finalister, som fredag bokser de sidste runder i kampen om titlen som årets mc 2017.

Lad os endnu en gang slå helt fast, at moderne motorcykler over en kam er skruet rigtigt godt sammen. Det faktum sammen med det største antal indstillede kandidater nogensinde, gør at opgaven bliver nødtvungne fravalg snarere end tilvalg.

Ærgerligt vi snart er færdige med at køre KTM 1290 Super Duke der markerer sig med fun-factor +100 og et ordentligt los bagi når gashåndtaget aktiveres seriøst, Aprilia Tuono som ind imellem kvittererer med et klædeligt knald i udstødningen når der “quick-shiftes” gennem gearene, og den fede fuldblods racerfornemmelse når Honda CBR 1000 Fireblade skydes af gennem svingene.

Den intensive kørsel på samtlige modeller nærmer sig i skrivende stund afslutningen, noterne studeres og modellerne nærstuderes en sidste gang… og så skal vi gennem afstemningen om de 5 endelige finalister inden det er fyraften.

De fem finalister offentliggøres i morgen tidlig kl. 07.00…. så bliv hængende her på kanalen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start