Åbning af Sommerland Sjælland - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Åbning af Sommerland Sjælland

Odsherreds Touring Club har arrangeret fællestur til Sommerland Sjælland i forbindelse med parkens åbning.
Steffen F. Olesen
06/05-2024 kl. 08:12

Der bliver både tyvstart og fuld fart på, når Sommerland Sjælland har åbningsweekend i begyndelsen af maj, hvor hver af de første åbningsdage byder på nye oplevelser og aktiviteter.

På Kristi Himmelfartsdag – torsdag den 9. maj – tyvstartes sæsonen med en pre-opening for gæster med sæsonkort, og fredag den 10. maj åbner parken for alvor, når hele Familien Sommerland står klar til at byde gæsterne velkommen til sæson 2024.

Men måske vigtigst af alt, så triller hundredevis af motorcykler – traditionen tro – gennem Odsherreds, inden de sætter kursen mod Sommerland Sjælland, hvor optoget lørdag den 11. maj markerer åbningen af parken.

Odsherreds Touring Club (OTC) står bag motorcykeloptoget, og de bringer følgende informationer til de som måtte være interesseret i at deltage:

– Vi mødes kl. 10.00 ved Vallekilde-Hørve Fritidscenter, hvor der vil være lidt hyggeligt samvær med morgenmad, inden vi kl. 12.00 kører mod Sommerland Sjælland.

– Hvis man er med i Odsherreds Touring Club-optoget på motorcykel, er der gratis adgang til Sommerland Sjælland.

Forlystelsesparken tilføjer, at de selvfølgelig er klar med alle de velkendte forlystelser og aktiviteter som blandt mange andre Vildkatten, Mini-legeland og Amazonas, ligesom nyhederne Twisting Tubes, Minisplash og en opdateret Junglesti, som alt sammen sørger for timevis af underholdning og kvalitetstid for hele familien.

Så hvad med at du springer på nakken af geden, og sender samlever og unger afsted i familiebussen?

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start