Åbent hus, fødselsdag og fed konkurrence - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Åbent hus, fødselsdag og fed konkurrence

Steven's MC Shop fejrer 20 års jubilæum i denne weekend, og afholder i den forbindelse en konkurrence hvor præmien, som er en tur 3.400 kilometer lang tur forbi fantastiske seværdigheder, har en værdi af knap 35.000 danske kroner.
Steffen F. Olesen
12/05-2023 kl. 10:41

Denne weekend byder ikke blot på fantastisk vejr, men også på endnu et åben hus arrangement.

Det er måske i sig selv ikke super usædvanligt; men lægger du vejen forbi Steven’s MC Shop i Kastrup får du mulighed for både at få luftet vingerne samt lidt godt til ganen, og mulighed for at vinde en fed mc-tur i selskab med Steven’s MC, med afgang d. 31/7 og hjemkomst d. 13/8.

Det forholder sig nemlig således, at Steven’s MC Shop har 20 års fødselsdag i år, og det fejres med åbent hus, hvor der vil være pølsevogn, isbod, kaffevogn, konditor og lækker musik fra et ZZ Top coverband.
Men i den grad også med at afholde en konkurrence med ovenstående præmie, og det eneste du skal gøre for at deltage er, at møde op hos Steven og gutterne og købe en halsedisse til 100 dkk.

Skulle besøget resultere i, at du bliver den heldige vinder må man da sige, at pengene er lagt godt ud. For turen på omkring 3.400 kilometer, som blandt andet går forbi Rocky Mountains, Mount Rushmore, Little Big Horn Battlefield og Yellowstone nationalpark har en værdi af 34.995 danske kroner!

Sturgis Motorcycle Rally
Og skulle det ikke være fint nok kan du glæde dig over, at arrangøren også tager dig med en tur forbi Sturgis Motorcycle Rally, som er et af verdens største motorcykeltræf, hvor der i år forventes at møde mere end 600.000 besøgende.

Hvert år forvandles byen fra en forholdsvis lille flække med 7.100 indbyggere til en folkefestival i motorcyklens tegn, hvor mere end en halv million livsnydere samles om deres fælles passion.

Det kan umiddelbart lyde som ret mange mennesker, men faktisk viste en løs tælling fra 2015, hvor man afholdt arrangement nr. 75, at omkring 739.000 personer lå vejen forbi den ellers rolige by.

Turen arrangeres af Viking Motorcycle Tours, og du kan læse mere om den super fede førstepræmie på deres hjemmeside via linket her.
Klaus Høegh fra Viking Motorcycle Tours vil også være til stede hos Steven’s MC i weekenden, og står naturligvis i den forbindelse klar til at besvære spørgsmål herom.

Fuld fart på
Skribenten her har netop inden udgivelsen af denne artikel haft Steven Walsh i røret, og han lagde bestemt ikke skjul på, at der i den grad er lagt i ovnen til en fed weekend i Kastrup.

Medarbejderne er i skrivende stund i fuld sving med at flytte rundt på motorcykler og inventar, således at der er rigeligt med plads til at de besøgende kan snuse til alle kroge og hjørner i både butikken og på værkstedet.

Så har du ikke de vilde planer for weekenden – udover at du naturligvis skal ud og køre motorcykel i noget af årets første rigtige sommervejr – så kunne du da stikke snuden forbi Steven’s MC Shop i Kastrup, og se om du kan omdanne en hundredkroneseddel til en oplevelse for livet. Og i samme ombæring få dig en pølse, et kræmmerhus og en svingom til en vellydende strengeleg.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start