2 ludere og 1 lommetyv - Opbakning roadracing Danmark
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

2 ludere og 1 lommetyv

Dansken svigter spændende arrangement
Webmaster
17/09-2017 kl. 20:00

Det sker oftere og oftere, man hører danske motorcyklister beklage sig over der sker for lidt for de tohjuls-interesserede. En lettere malplaceret beklagelse, da der faktisk sker ganske meget omhandlende noget for dem med interesse for motorcykler.

MagaCin har i dag været på FDM Jyllandsringen hvor der blev afviklet DM i roadracing for både klassiske og moderne motorcykler. Og som rosinen i pølseenden, var det også mulig at købe sig til en tur i en af de mest moderne sportsvogne fra producenter som f.eks. Lamborghini, Ferrari og McLaren.

Trods det fine setup, som endda blev afviklet til absolut rimelige billetpriser, valgte de danske motorcyklister at udeblive fra arrangementet. Der var maksimalt 50-60 motorcykler på p-pladsen ved Jyllandsringn, tilskuerpladserne var gabende tomme og ingen i kø ved pølsevognen.

Vi kan erindre hvordan tilslutningen var til sådanne arrangementer for 20-25 år siden. Da var det ikke unormalt med 3-5.000 tilskuere. I dag hed det måske 2-300.

Der er ikke svært at forstå hvis nogle af de der normalt laver arrangementer for motorcyklister, kaster håndklædet i ringen. Med så ringe en opbakning betyder afvikling regulært underskud, hvilket ingen gider i længden.

Trist og ærgerligt.

Del med en ven

0 personer snakker om “2 ludere og 1 lommetyv

 1. Ja det er meget ærgerligt med manglende opbakning. Men… måske handler det også om manglende markedsføring af arrangementet. Det er muligt at jeg er halvblind, men jeg er ellers meget aktiv på diverse mc-sites, og jeg var totalt uvidende om dette arrangement.

 2. Jeg kan kun tilslutte mig førnævnte kommentar. Jeg fik først kendskab til arrangementet lørdag formiddag, og da havde jeg allerede andre planer for weekenden. Bedre og bredere markedsføring ville have trukket flere tilskuere.

 3. Ja… jeg tror ovenikøbet de to ludere… var blevet hjemme i weekenden, så få var der til det ypperste Dansk Road Race kan præstere… der skal ske noget – nu !
  Jeg er ikke branchen – og hvad jeg kan er derfor meget beskedent, kun komme til de arrangementer man ellers hører om (for som en anden her skriver – dette var så ”hemmeligt” et arrangement, at man skulle tro man gik rundt i skunk works hangaren i Area 51)
  Hvad med branchen, altså MC importørerne købte hele arrangementet, og weekenden før race weekend, holdte åbent hus hos alle danske MC forhandlere, hvor man så for at dukke op til et åbent hus arrangement fik et par fribilletter til race, dette vil betyde mennesker i forretningen, og mennesker til race…
  Det vil være win – win for alle, og hvad kan sådan et arrangement løbe op i for importørerne .. ? mon ikke de var villige til denne udgift, for chancen for at snakke med potentielle købere to weekender i streg… ligesom forretninger kunne forvente kunder i butikken.
  Jeg tror dette vil være vejen frem – ingen medier af nogen art, vil ofre to sekunder på et så lille, rent publikums’mæssigt arrangement, derfor skal alle håndtag drejes den anden vej nu – hvis Dansk RR skal ha en chance for at leve (læs: overleve) for hvem vil putte penge i noget ingen ser eller bemærker – altså sponsorer… det bliver derfor også dyrere og dyrere for deltagerne, da hele udgiften ved baneleje mv. ligges her, for der kommer jo ingen tilskuere…. Osv. Denne onde cirkel skal brydes nu
  Ps.. næste og sidste race i år, er på Jyllands Ringen i WK. D. 30/9 – 1/10

Skriv et svar

Giver børn en ny start