Rekurv: Nye outfits fra Louis til "The Joy of Speed" - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rekurv: Nye outfits fra Louis til “The Joy of Speed”

Louis præsenterer Rekurv - Et designermærke specielt til unge motorcykelfans, som leverer performance og topkvalitet i en pakke uden dikkedarer. De første varer fra Rekurv-kollektionen vil være tilgængelige fra oktober 2021.
Detlev Louis Motorrad
13/10-2021 kl. 06:00

Alt i den nye Rekurv-kollektion fra Louis er designet i no-nonsens stil. Med andre ord, ingen unødvendige detaljer, men altid med et fantastisk look.
Fokus er på en sporty pasform, fremragende fabrikskvalitet og optimal brugerkomfort.

Høj kvalitet, funktionalitet og sikkerhed, kombineret med materialer i topklasse og effektiv beskyttelse betyder, at unge motorcyklister kan koncentrere sig om det, der virkelig betyder noget; hastigheden og den dynamiske tur, som kun to hjul kan tilbyde.
To af de første højdepunkter fra Rekurv er:

Rekurv C -11.01 – Motorcykeljakke i læder til mænd
Denne jakke er bygget til fart! En robust blanding af okselæder og stretch-materiale for en figurnær pasform.
Perforeringer foran og bagpå sørger også for god luftcirkulation. Men højdepunktet er den “fuldautomatiske” lynlås foran, der automatisk klikker tilbage for at forhindre blafren i fartvinden.

Rekurv C -11.01 | Shooting Hamburg April 2021

Rekurv E-21.01 Dametekstiljakke
Fantastisk stil til turen ind til byen eller på langtur. Denne damejakke giver dig fuld åndbarhed, god ventilation og optimal beskyttelse på trods af den lette vægt.
Kort fortalt, er jakken det perfekte outfit til ethvert formål og ethvert vejr.

Rekurv E-21.01 | Shooting Hamburg April 2021

Rekurv-serien vil være tilgængelig i alle Louis-butikker fra oktober 2021 og naturligvis online på www.louis-moto.dk. Rekurv-udstyr omfatter beklædning af tekstil og læder, sko og handsker, og opdateres konstant.
Du finder Rekurv ved at klikke på knappen nedenfor:


Denne artikel er sponsoreret af Detlev Louis Motorrad.

Redaktionens medarbejdere er ikke involveret i udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på MagaCin’s redaktionelle indhold.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start