Jubilæumsalarm! 30 år med Vanucci - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Jubilæumsalarm! 30 år med Vanucci

Vanucci fejrer 30 år og præsenterer Vanucci+ kollektionen
Louis Moto
17/03-2022 kl. 08:44

Over årene er Vanucci blevet et af de mest succesfulde brands inden for motorcykeltøj i Europa.
Dette er der flere grunde til: Vanucci producerer udstyr med feel-good-faktor, og det centrale spørgsmål ved ethvert produkt er velsagtens komfort, praktikalitet, udstråling og sikkerhed, ikke?
Vanucci har en holistisk forståelse for motorcykeltøj som et system af velkoordinerede komponenter fra inderst til yderst, og fra top til tå. Hos Vanucci får du således alt fra én kilde, i samme høje kvalitet.
Dette omfatter også fritidstøj, som er en sand fornøjelse at have på både før og efter turen, samt en bagage kollektion som er lige dele funktionel og gennemtænkt.

Hos Vanucci finder næsten enhver motorcyklist hvad de søger. Med de tre forskellige produktlinjer Sportivo, Avventura og Urbano spænder Vanucci bredt, og er ikke kun ideel til banekørsel, men til enhver form for køretur, herunder den stille tur rundt i byen.
Til den sportslige kører tilbyder Vanucci et utal af læderjakker, som eksempelvis modellen VSJ-2 og matchende bukser som eksempelvis ART X.1. Til Touring er VAJ-1 bestseller, og kan leveres i sort eller beige antracit.
By-bikeren kan finde et casual look med bukser som modellen Corcura 2, der kan kombineres med VUJ-1 og VUG-1 handsker for et perfekt urbant outfit.

Vanucci VAJ-1 | Vanucci VSJ-2 | Vanucci VUG-2

30 år med Vanucci
Vanucci har nu været på markedet i tre årtier, og Louis Moto fejrer dette med maner i år.
Til dedikerede fans af mærket findes der enkeltstående jubilæumsprodukter samt komplette outfits, med jubilæumsrabatter på op til 57%.

Vanucci har også mange nye produkter fra Avventura, Sportivo, og Urbano linjerne i sin pipeline, hvor Urbano produkterne fokuserer på udstyr som er egnet til hverdagsbrug, men også giver en god figur når der ikke køres.

Højdepunktet i kollektionen må være Vanucci+, som er et modulært beklædningssystem hvor forskellige produkter kan sammensættes efter behov.
De første produkter – VAJ-1 jakken, membran jakke, termo jakke og stormkrave – har allerede bevist deres værd, og i 2022-sæsonen bliver Vanucci+ serien udvidet yderligere.

Louis Moto forærer hver måned ti vouchers á 100 Euro til Vanucci kunder, og der er kun ét krav for at komme med i puljen:
Louis Moto har tilføjet en ekstra side til online shoppen (kan findes via linket længere oppe), og her skal du uploade et billede af udstyret i aktion, med eller uden motorcykel.
Dette gælder både beklædning og bagage-produkter.

Hvorfor vælge et modulært system?
Vi ville skabe et system der kan vokse med kundens krav, og kan suppleres samt udvides uden at skulle købe alt fra bunden. Med VANUCCI+ passer termoforet og klimamembranen også ind i den anden jakke til korte ture.

Vi ønskede at skabe merværdi for kunden ved at designe alle komponenter på en sådan måde, at de også kan bæres separat. Så kunden får eksempelvis ikke kun et termofor, men samtidig en dejlig varm jakke.

Vi ønskede at gøre adgangen til beklædning af høj kvalitet så lavtærskel-værdig som muligt. Med VANUCCI+ giver premium jakker og bukser altid meget god værdi for pengene og kan opgraderes gradvist – eller ej: Under alle omstændigheder betaler kunden kun for de komponenter, han/hun virkelig ønsker.

Hvad består et modulært system af?
Vanucci+ indeholder alle de komponenter som udgør et komplet sæt motorcykeltøj:

– Kollisionsbeskyttelse, naturligvis certificeret, med slidbestandigt ydermateriale og beskyttere.
– Vådbeskyttelse i en tre-lags konstruktion med en yderst åndbar Sympatex-membran til under og over.
– Kuldebeskyttelse med særligt effektiv Outlast polstring og temperaturregulerende Outlast Phase Change materiale.
– Accessories for øget komfort og individuel pasform.

Alle dele af VANUCCI+ modulsystemet er designet til at fungere optimalt som én enhed i enhver konfiguration.
Alle materialer og udførelse opfylder Vanucci’s høje ydelsesstandarder.


Denne artikel er forfattet og sponsoreret af Louis Moto.
MagaCin har ingen indflydelse haft på tekstens budskab, ligesom annoncøren ikke har nogen indflydelse på MagaCin’s redaktionelle indhold.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start