Mustang Mach-E som stuntmand - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mustang Mach-E som stuntmand

Den nye Mustang Mach-E deltager i en række sjove kampagnevideoer
Steffen F. Olesen
05/03-2021 kl. 10:13

Det er ikke lige hver dag, man ser en elbil bide skeer med tyngdekraftens ubøjelige love og raketvidenskabens svimlende højder. Men det er lige præcis dét, den nye Ford Mustang Mach-E gør i en ny videoserie. Spoiler alert: Mach-E vinder.

Den nye Mustang Mach-E er udviklet til at skubbe grænsen for, hvordan man opfatter en elbil og dens kunnen.
Og i forbindelse med at Mustang Mach-E lanceres i Danmark denne måned, indtager den nu hovedrollen i en ny kampagne af vilde stuntfilm, der gør op med både rækkeviddeangsten og andre udbredte misforståelser omkring elbiler.

Kampagnen, der hedder Watch Me og er optaget i USA, består af 4 videoer, som hver især fremviser forskellige sider af Mustang Mach-E’s enestående egenskaber.

Mustang Mach-E vs. tyngdekraften
Mustang Mach-E har et drejningsmoment, der kan klare 0-100 km/t på så lidt som 5,1 sekunder, men kan den elektriske pony komme hurtigt nok ud af folden til at hamle op med en faldende lysekrone?

Mustang Mach-E vs. raketvidenskaben
Mustang Mach-E’s imponerende rækkevidde på op til 610 km (WLPT) taler for sig selv, men kan den slå en 3,5 m lang rakets flyverækkevidde?

Mustang Mach-E vs. et mobilt pitstop
Trådløse opdateringer gør, at systemsoftwaren i Mustang Mach-E kan opdateres overalt, men kan den opdatere om kap med et mobilt pitstop?

Mustang Mach-E vs. DNA
Mustang Mach-E er i stand til at tilpasse sine køresystemer ud fra forskellige køremønstre og præferencer. Den kan altså kende forskel på førere, men er den også skarp nok til at skelne mellem to identiske personer?

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start