Brutalt og overlagt angreb på motorcyklist i trafik
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mordforsøg på motorcyklist

Brutalt og overlagt angreb på motorcyklist i trafikken
Tommy Rønn
02/11-2015 kl. 22:30

Selvudnævnte politibetjente er noget af det der kan gøre trafikken farlig. Moderne trafik er ofte tæt og rå, og kan få trafikanter til at udøve selvtægt hvis de mener medtrafikanterne håndterer færdslen i strid med loven. Hvis alle trafikanter ville lade politiet alene håndtere loven, vil trafikken sandsynligvis blive mere sikker.

I dette klip fra USA, som florerer på alle amerikanske hjemmesider og på amerikansk TV, ses hvor galt det kan gå når private trafikanter leger politi. Føreren i denne bil stopper en motorcykel hårdt og brutalt, fordi motorcyklisten overhaler over dobbelt spærrelinie. Denne færdselsforseelse med motorcyklisten der overskrider spærrelinie vil billisten standse.

Da vidner efterfølgende taler med billisten, er det tydeligt billisten mener han har gjort det rigtige, og fortryder intet. 

Nu er billisten anklaget for to drabsforsøg, mens motorcyklisten har fået en bøde for overhaling over spærrelinie. I USA betyder det billisten modtager en dom på mellem 3 og 12 år i fængsel.

Gensidig respekt i trafikken er vigtig for færdselssikkerheden.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start