Kan du huske den? Grand Prix-hit genfødt af Mercedes
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Grand Prix-hit genfødt af Mercedes

Se videoen - hvis du er gråhåret nok, kan du huske sangen
Mathias B. Høj
10/05-2019 kl. 10:16

Som kun 25-årig skrev, komponerede og sang Jens Brixtofte selv det musiknummer, som han og bandet Brixx strøg til tops med i 1982. Som 62-årig står han nu også bag vokalen på 2019-udgaven af Melodi Grand Prix-klassikeren – dog med lidt afgørende ændringer i teksten. Det ørehængende omkvæd ’Video Video’er nemlig blevet til ’Vito Vito,’ som er navnet på den Mercedes-varebil, som Jens Brixtofte i videoen er blevet så glad for, at det nu er den, der kører nat og dag.

Sådan blev sangen “genfødt”

Det var ordsammenfaldet mellem video og Vito, der inspirerede til genindspilningen, og da idéen først var født, tog den hurtigt fart, og der var ingen vej tilbage, fortæller Lars van het Erve, Head of Marketing Operations hos Mercedes-Benz Vans, der står bag kampagnen.

”Da vi havde gået og sunget ’Vito Vito’ en hel dag, blev vi enige om, at vi simpelthen var nødt til at føre projektet ud i livet. Og heldigvis var Jens Brixtofte også med på den lidt utraditionelle idé. Videoen skal vise, at chauffører – i dette tilfælde Jens – ikke har lyst til at forlade deres Vito, fordi den både er robust, komfortabel, sikker og sjov at køre i – og god, når man skal slappe af. Samtidig håber vi, at musikvideoen kan fremkalde nogle smil,” slutter Lars van het Erve.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start