Blærerøv smadrer Ferrari 812 Superfast - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Blærerøv smadrer Ferrari 812 Superfast

Steffen F. Olesen
06/11-2020 kl. 09:33

En video optaget den 26. oktober begyndte så småt at florere på nettet i slutningen af sidste måned, efter den angiveligt blev uploadet af selvsamme person der filmede den. En video som de fleste ville have holdt for sig selv, havde de begået samme fejltagelse.

Den Instagram profil som videoen blev uploaded til er siden hen gjort privat, og er derfor ikke tilgængelig for alle og enhver, men heldigvis for de som måtte kede sig sådan en fredag formiddag, nåede man at nappe videoen inden det skete.

I videoen ser vi en mand køre op mod et kryds, inden han drejer ind på Lambeth Bridge i det centrale London.
Umiddelbart inden lamperne skifter til grøn, ser det ud til, at føreren slår Traction Control fra, hvilket viser sig at være en rigtig dum beslutning.
Så snart Ferrarien triller ud på broen, træder føreren pedalen i kælderen, og nærmest med det samme går det galt. Han mister kontrollen over bilen, og kører ind i siden af broen, heldigvis uden at involvere den nærmeste cyklist i uheldet.

Metropolitan Police bekræfter, at de undersøger sagen, og så er det jo heldigt at føreren selv har leveret yderst fornuftigt videomateriale.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start