Isabella vender tilbage til rødderne med North Nature
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Isabella North Nature

Det er en moderne udgave af det simple liv med komfortable og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør lavet til friluftslivet.
Ole Mose
29/08-2017 kl. 05:00

Mange har oplevet nogle af de første campingoplevelser i et villatelt fra Isabella.

Villateltet
Villateltet var den første udbredte form for komfortabel camping. Teltet, sovekabiner, klapbord og klapstole, luftmadrasser, sovepose og gasblus blev pakket og så var man på tur.
Prisen for teltet var relativ lav og komforten var langt højere end i de traditionelle spidstelte. Det betød, at rigtigt mange danske familier fra 60'erne har ejet et villatelt.

Villateltet blev senere fortrængt af campingvognen og i dag er det efterhånden lidt af en sjældenhed, at man ser et klassisk villatelt. Og så alligevel …

North Nature

I anledning af Isabellas 60-års fødselsdag, lancerede man et retrotelt, Isabella Moment 300. Man vendte så at sige tilbage til rødderne og satsede på, at der igen var behov for det klassiske villatelt.
I en pressemeddelelse fortæller Isabella at man i 2018 introducerer en ny kollektion kaldet North Nature. 

Isabella skriver

Isabellas 2018 North Nature kollektion er inspireret af historiske campingtraditioner, som handler om at komme ud, at være ét med naturen og nyde hinandens selskab. Det er en moderne udgave af det simple liv med komfortable og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør lavet til friluftslivet.”

Konkret

Kollektionen kommer til at spænde over et bredt produktsortiment herunder også fortelte, møbler og køkkenudstyr. Den har sit eget visuelle koncept, hvor farvevalget er “afdæmpet og rå med et touch af dybhavsblå“, skriver man.

To telte

Kollektionen indeholder aktuelt 2 telte. Et spidstelt/shelter til 2 personer, samt et klassisk villatelt til 2-6 personer.
Det lille telt kaldet Moment 180 North er nemt at tage med på motorcyklen, eller i bilen. Således skal det angiveligt konkurrere mod de udbredte tunnel og kuppeltelte. Teltet vejer 18 kg. 

Det store telt kaldet Moment 300 North  er sin egen. Det har mange udvidelsesmuligheder som f.eks. solsejl og ekstra kabiner. Dette telt vejer 49 kg. 

Læs mere 

Du kan læse mere om de nye telte og kollektionen som helhed hos Isabella

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start