Altea4Four viser, at campingvogne ikke altid er hvide
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Altea4Four

Er alle campingvogne hvide? Svaret er kort, nej! Altea4Four - Go Signature er et bud på, hvordan man kan bruge farver og mønstre til at give sin vogn et individuelt præg.
Ole Mose
04/03-2016 kl. 06:00

Nu kan du sætte dit individuelle præg på din næste campingvogn og det endda online.

Hvis du er træt af, endnu en gang at skulle vælge campingvogn og valget indskrænker sig til nuancer af hvid, har du nu mulighed for at skabe din helt egen vogn med dit farvevalg og dit mønster.

For de modigeVognen

På de seneste campingmesser og udstillinger har man kunnet se Adrias mest markante blikfang, en “Altea4Four – Go Signature”. Vognen fremstår i klare farver. Designet er kun et af flere. 

Detaljer

Der er tale om en 362 XH, der først blev introduceret på markedet i 2015. Den har en egenvægt på 1000 kg. og en totalvægt på 1300 kg. 

Det er en vogn med masser af spændende specifikationer, hvor nogle kan vælges/fravælge, Du kan se detaljerede specifikationer for vognen på Altea4Four.com, hvor du også kan designe din egen udgave.

Design selv og send til en ven

På vognens hjemmeside er det muligt at vælge mellem forskellige farver og mønstre. Derudover kan man også vælge interiør og ekstratilbehør.

Frihedsgraderne er ikke enorme, men det er lidt sjovt, at eksperimentere med tingene.

Når man har foretaget sine valg, kan man sende sit design til en forhandler, som tager sig af det videre forløb. Man kan også sende den til en ven, eller offentliggøre den på Facebook.

Fremtiden

Med vognen ønsker Adria fabrikken ganske givet at vise, hvad de formår. Den illustrerer en ny teknologi, som fabrikken nu mestrer. En teknologi man må forvente, bliver brugt mere i fremtiden omend måske ikke helt så markant som i tilfældet Altea4Four.  

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start