Magacin.dk/biler - Test: Volvo XC90 - Luksuriøs 4x4
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Volvo XC90 – Luksuriøs 4×4

Magacin har testet den nye XC90 fra Volvo.
Webmaster
06/07-2016 kl. 06:00

Den har sat sig som det én af de mest eftertragtede biler, specielt til dem der bor lidt ude på landet og skal bruge en stor bil der kan trække igennem alt hvad naturen kan hoste op med.

Den nye XC90 magacin har kørt, er udstyret med Volvos T8 Twin Engine AWD, en stor stærk 320 hestes turbobenzin motor og dertil ligger der også en 87 hestes elmotor. 407 hestekræfter pumper den ud altså ud, og mest imponerende er momentet ved 400 Nm allerede fra 2200 omdrejninger, har den ingen problemer med at komme fremaf og kan den trække alt fra hinanden.

Alle kræfterne bliver legende let frigivet gennem Volvo's 8-trins Geartronic automatgearkasse, for selvom hele pakken vejer 2,3 ton, så tager den kun 5,6 sekunder om at nå 100 km/t. Meget imponerende for så stor en bil.

Når man kommer ind i XC90 bliver man også imponeret. Hele kabinen er super lækker udlagt. Magacin har sjældent kørt i noget mere komfortabelt, skøn og lækker, endda helt uden at virke prangende. Men Volvo vil også have noget for håndværket. Modellen testet koster 1.742.383,- kr. Det er med den store T8 motor, Inscription-pakken og et væld af ekstraudstyr. Har man ikke den slags penge kan man tage ekstraudstyret af, pille den fantastiske motor ud og gå ned i udstyrspakken, men så skal man stadig af med 1.068.773,- kr.

Skal det være fint og lækkert kan Magacin klart anbefale XC90. Kig udstyrslisten igennem og tjek det af du vil have. Hvis du har øjnene på en XC90, har du sandsynligvis også råd til det fede ekstraudstyr.

(se videoen ovenover artiklen)

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start