Test: Tidens bedste bil, Opel Astra Sportstourer 2016
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Tidens bedste bil

Opel Astra Sports Tourer overlegen på alle parametre
Tommy Rønn
10/05-2016 kl. 21:00

Hvilken er den bedste bil i verden? Dette spørgsmål bliver klodens bilejere næppe enige om, men fornuftigt betragtet må det være den bil der tilbyder mest valuta for hver krone betalt. I netop denne disciplin står Opel Astra Sports Tourer næsten uhyggelig stærkt.

Opel Astra i nyeste udgave tog titlen Årets Bil i Europa i 2016. Den blev også Årets Bil i Danmark i 2016. Nu er den store udgave, altså stationcar udgaven, den kun gør den vindende Astra endnu bedre. Vi fristes til at kalde Opel Astra Sports Tourer det perfekte kompromis.

Opel Astra Sports Tourer er uden åbenlyse fejl og mangler. Faktisk er bilen fyldt med innovative og geniale detaljer, der er svære at forstå til den rimelige salgspris. Opel Astra Sports Tourer kan købes fra så lille en sum som 208.000 kr., med den geniale 1.0 turbo motor, der er alt rigelig til sjov og langtur. Dette sammenholdt med den righoldige plads, kan gøre Opel Astra Sports Tourer til den perfekte sportslige familiebil for mange danskere.

Opel Astra Sports Tourer skal kæmpe i en klasse hvor mange andre stationncars boltrer sig, som f.eks VW Golf, Audi A3, Toyota Auris, Mazda 3 og Honda Civic, og den tæver dem alle målt på valuta for pengene, detaljer og gennemførthed.

Den lille 1.0 turbo motor har vi prøvet i den almindelige hatchback model, og i Sports Tourer har vi prøvet Astra med den nye 1.6 biturbo diesel-maskine. Fantastiske motorer på hver deres måde. 1.0T tryllebinder med dens friskhed og fine kraftoverskud, trods den lille volumen. 1.6 biturbo diesel trækker som 100 bryggerheste, og leverer saft og kraft uanset omdrejninger. To sande mesterstykker når der tales motorer.

En bil uden fejl og mangler, startende fra kun 208.000 kr. Det bliver næppe mere perfekt i Danmark.

Se videoen og hør vores vurdering af Opel Astra Sports Tourer.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start