Magacin - test: Toledo - rigtig spændende familiebil
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Seat Toledo – rigtig spændende familiebil

Den nye 2015 Seat Toledo er blevet en rigtig spændende bil.
Webmaster
02/02-2016 kl. 06:00

De små Volkswagen benzinmotorer, koncernen lægger i deres biler, er faktisk nogle rigtig fine motorer. De for mange priser rundt omkring for deres ydeevne. Testet model er udstyret med en 1,2 TSI motor, som yder 110 HK. 

Fornuftig

Seat Toledo koster fra 145.000 kr. Det er en rigtig fornuftig pris for en pæn familiebil.

Der er god plads i den og man sidder komfortabelt, dog ikke samme komfort som vi synes Opel leverer. Der er dog en lille ting der generede. Det var ikke let at finde en plads at hvile venstre arm på. Vindueskanten sidder for højt, og armlænet sidder for lavt. Det har de heldigvis sørget for til den anden arm, med et nedklappeligt armlæn.

Når man kigger inde i bilen, ligner det Volkswagen koncernens kendte look, og det er ikke en dårlig ting. Vi kan godt lide looket. Dog virker de tynde plastik arme, der styrer sprinklervæske, meget bilige. 

Overdådigt baggagerumsplads, og Seat har måtte synes at baggagerummet var for stort, for de har udstyret den med sikkerhedsnet så ens baggage ikke rutsjer rundt når man er ude i svingene. Der er sågar skihul i bagsæderne så der er plads til skiene, når man skal på ferie.

Seat Toledo kører sportlsig, fast og meget li' Volkswagen. Toledo føles næsten som en Golf med lidt fedt på numsen. Den er samtidig god på langturen da vindstøj og motorstøj er minimalt i forhold til prisen.

Udstyr

Testet model koster 186.900,- kr. Det er med 1,2 TSI og Style pakken. Derudover kommer der rigtig fine forlygter, som giver bilen et mere eksklusivt look, navigation, 16'' alufælge, aut. klimaanlæg, nøglefri betjening, bakkamera og p-sensor. Alle ting som løfter Toledo op fra kedelig plastik interiør til en mere lækker og funktionel bil. Hele herligheden løber op i 250.000,- kr. og så har du en absolut godkendt bil til familien eller den sparsommelige forretningsmand.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start