test af Ford Mustang 2017, sportslig 2 dørs "pony"
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Ford Mustang, vild og hot

2017 Ford Mustang med baghjulstræk, sportslig 2 dørs bil til pony elskere
Klaes Asaa
19/11-2016 kl. 12:00

Det kan ikke betale sig at bortforklare købet af 2017 Ford Mustang, sådan et køb sker med hjertet. At vælge en ikonisk pony bil, kan kun have følelser med i overvejelsen. Hedengangne tider og Mustanger igennem mange år, nu er der igen ny vin på flasken. Her præsenterer vi Mustang GT årgang 2017.

Stor Amerikaner, der faktisk godt kan styre. Ja den er en let sag, målt i Amerikaner biler, lige under 2 ton, altså ikke let i europæisk forstand. Det forhindrer den lidt i at være agil, men ikke i at være sprød. Selvom den mangler lidt agilitet, er balancen forbavsende god, den styrer fornuftigt. Sådan har det ikke altid været overthere, de har ofte været meget tunge, og ikke beregnet til at dreje med. 

Motoren i den testede model er voldsom, 8 stempler og 5 liter og rigeligt med kræfter. Der køres med rå muskelkraft, godt 440 hk. Det er en del kraft, det kan mærkes når pedalen trædes ned. Wupti det går bare stærkt, meget hurtigt. Drømmene starter med lyden af V8 motoren og poweren den leverer. Automatgear selvfølgelig, US style, og padle shift på rattet når du gerne vil lege lidt. 

Lækkert enteriør, fuldt ud gennemført og på rigtig US maner, voluminøst overalt. Pladsen indvendig forsvinder for en stor dels vedkommende i det kraftige polster. Store Alu fælge, rigtig store. Det er US style, stort, større, størst. Når der er sagt, så er Mustang faktisk en fornuftig størrelse udvendig. 

På pris skalaen er det meget bil for godt nok mange penge, men ikke målt i luksus mængden du får. Kort sagt ”value for your money”

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start