Test - Ford Focus RS 2016, legetøj for store drenge
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Ford Focus RS

Ford Focus RS 2016, legetøj for store drenge
Klaes Asaa
06/11-2016 kl. 06:00

345hk under hjelmen, lige så anvendelig som en diesel og har køreegenskaber som en rallybil. Det er den seneste model Ford RS i rækken af RS. 

Ford RS med en ydelse over det normale. De 345hk er hentet ud af en Mustang 2,3l fire-cylindret EcoBoost turbo motor Den leveres med en seks trins manuel gearkasse, og har monteret  Trick firehjulstræk. Systemet kan få RS til at opføre sig dels som forhjulstrukket, men også som en baghjulstrukket. Den er monteret med progressiv undervogn, launch kontrol og hækspoiler. En normal 5 dørs bil med ekstra indhold. 

Motoren er helt fantastisk, den rykker bare afsted når der gives gas. Den er rå og utæmmet, det er en rallybil i gadeversion. Topfed udstødningslyd – den er fuldstændig som en rallybil. Der findes kun manuel gearkasse til Ford RS, altså kun for dem der gerne vil selv skifte gear. Gearkassen er blød som smør, så det er absolut en fornøjelse. 

Indvendig er det næsten en hverdags bil, hvis der ikke tilvælges skålformede sæder. Den er oveni købet komfortabel nok til at være en god familiebil.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start