Test af Ford Edge Sport
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: Ford Edge Sport

MagaCin tester Ford Edge Sport
Mathias B. Høj
24/05-2017 kl. 12:11

MagaCin har testet Ford Edge Sport.

Ford Edge Sport er en stor bil med ægte SUV-feel. Den har en 2.0 L. motor med 210 HK. Den billigste Trend-version koster fra 651.000 kr., mens den testede Sport-version koster 785.000 kr.

Bilen er rummelig og der er mulighed for, at regulere bagsæderne til en mere magelig vinkel. Hvis man skulle have lyst til at tage en lur. Bagagerummet er i 600-liters størrelsen, så man behøver ikke begrænse ferieoppakningen.

Kabinen føles lukseriøs og der er mulighed for sportslig kørsel, ved at sætte automatgearet til “Sport”, eller skifte manuelt.

Og kender du de aktivt lyddæmpende høretelefoner man kan bruge ombord på fly? Ford har lavet et lignende system, hvor højtalernes fase/modfase kompenserer for lydbølgerne udefra – og skaber ro i kabinen. Smart.

De fleste funktioner kan betjenes med stemmen – bl. a. klimakontrol. Man siger simpelthen til bilen, hvad temperaturen skal være.

Vores anmelder synes, at prisen er lidt høj. Men at det også er en meget lækker bil, med mange tekniske finesser, der til dels retfærdiggør den forholdsvist prisen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start