Magacin - Anmeldelse af Opel Corsa 2015 1,0 Turbo
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: En ny fræk model fra Opel

Anmeldelse af Opel Corsa 2015 1,0 Turbo
Lotte Frank Andersen
16/06-2015 kl. 15:13

Flydende og blød i sin kørsel, faste gear og lækkert interiør. Sådan kan man kort beskrive den nye Opel Corsa 2015 turbo. En bil, der ligger godt på vejen, og som fører dig sikkert gennem alt fra tæt bytrafik til hurtig motorvejskørsel.

Der er sket meget siden den seneste model af Opel Corsa. Man kan se det allerede, inden man sætter sig ind i bilen. Bilens skarpe og glatte linjer giver den et sporty udseende. Den udstråler i højere grad kvalitet end de tidligere modeller, og dette indtryk bliver kun forstærket, når man sætter sig ind i bilen. Her er der ikke sparet på noget. Interiøret er lækkert og af høj kvalitet. En stor skærm styrer navigation, radio, forbindelsen til mobilen og meget andet. Derudover er der knapper på rattet, så man ikke behøver flytte hænderne fra rattet, når man skal skifte radiokanal eller tage imod et opkald. Udover disse lækre funktioner har bilen et anlæg, som kun gør en lang køretur bedre med lyd af høj kvalitet. Det samlede indtryk af bilens indre er en lækker og rummelig minibil af høj kvalitet. 

Kvaliteten af bilen afspejles også i dens køreegenskaber. Med sin 1,0 motor med turbo og 115 hestekræfter er Opel Corsa 2015 en fornøjelse at køre. Bilen har god acceleration, ligger godt i svingene og er nem at skifte gear i. Der er dog et kritikpunkt ved bilen. Der er en meget susende lydende lyd omkring bilen, når man kører på motorvejen. Den er mere markant end ved biler normalt, og det lyder som om, man ikke har lukket døren rigtigt. 

Når det så er sagt, er det ikke sikkerheden ved bilen, der noget galt med. Siden de tidligere modeller er sikkerheden kommet i højsædet. Det betyder, at sidespejlene er udstyret med sensorer, som blinker, når der er en anden bil i den blinke vinkel. Derudover er der en sensor foran på bilen som også blinker, hvis man kommer for tæt på den forankørende bil. Derfor kan man roligt sige, at man føler sig sikker, når man kører i den nye Opel Corsa 2015. 

Corsaen kan fås fra kr. 127.990 i varianten Essentia. Vi har testet Cosmo varianten, som på papiret koster fra 179.990 kr. og har ekstra udstyr for ca. 30.000 kr., hvilket blandt andet inkluderer metallak, lys-/synspakke, parkeringsassistance, DAB, elektronisk klimaanlæg, m.m., der løfter prisen til omkring 210.000 kr., men så er man også godt kørende.

Alt i alt er den nye Opel Corsa 2015 en livsstilsbil. Den er fræk, hurtig i optrækket og en fornøjelse at køre i. Med sin rummelighed i kabine og bagagerum, sit lækre interiør og sikkerhedsudstyr får man meget for pengene.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start