Test: BMW 218d Gran Tourer - Sports MPV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Test: BMW 218d Gran Tourer – Sports MPV

BMW har pustet Active Tourer op, så den nu har plads til hele familien plus det løse. Magacin har testet BMW 218d Gran Tourer
Webmaster
30/01-2016 kl. 06:00

Magacin har tidligere testet BMW 2-serie Active Tourer, som vi var rigtig imponeret af. Nu har BMW forlænget den med 22 cm, og vi kan roligt sige at BMW 2-serie stadig køre lækkert. 

Gran Tourer er udstyret med den samme motor som Active Tourer'en vi testede, men køreoplevelsen havde meget indflydelse fra det store kryds i udstyrslisten ud for M Sportspakken.
M Sportspakken giver hele bilen en mere sportslig fornemmelse. Både hjulophæng, lavprofildæk og ikke mindst de fast sportssæder giver hele oplevelsen en meget sportslig følelse.

Når det så er sagt…

Gran Tourer er ikke nogen racerbil, men en rummelig MPV, og sætter man kryds ved de ekstra to sæder, så den bliver syv personers, bliver den rigtig spændende. De bagerste to har plads til ben, men det er ikke de højeste der skal placeres bagerst. Den midterste sæderække kan individuelt justeres og hvis den kæmpe benplads er for voldsom, kan de justeres så de bagerste to får bedre forhold.

Masser af udstyr

Hvis man køber BMW 218d Gran Tourer, behøver man ikke spidse blyanten når der skal krydses af ved ekstraudstyret. Som standard kommer modellen nemlig med Advantage-pakken som inkluderer: Multifunktions sportslæderrat, regnsensor, sædevarme og skærm på 6,5”,  Run Flat dæk, klimaanlæg, p-sensor, og fartpilot.

Derudover var testbilen også udstyret med Travel-pakken, elektrisk bagklap, automatgear, LED og kurvelys, samt M Sportspakken og to ekstra sæder.

Med god plads, gode køreegenskaber og en rigtig god 'value for money' kan vi kun anbefale BMW 218d Gran Tourer.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start