Rent James Bond - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Rent James Bond

Da Bond elsker Aston, elsker han også denne
Johannes Nipper
25/08-2009 kl. 22:39

MagaCin har testet den nye Renault Laguna Coupé, der er et anderledes bekendtskab. Det betagende ydre taler for sig selv, men lad os da lige for god ordens skyld anbefale et kig i billedsektionen. Men bilen er mere end bare smukke linier.

Under det ydre gemmer der sig et væld af smarte tekniske løsninger, som er med til at gøre bilen unik. Den mest fremtrædende af disse løsninger er, at bilen har firehjulsstyring. Det betyder, at baghjulene styrer henholdsvis med – og mod forhjulenes styreretning, alt efter hastighed.

Dette bevirker overraskende svingegenskaber, bilens dimensioner taget i betragtning. Og gav testholdet en overraskelse eller to, når et hjørne skulle vendes. Derudover er bilen udstyret med keyless entry & start system, læderkabine og en masse andet komfort-udstyr.

På den negative front skal nævnes støj ved de rammeløse forruder, ved høj hastighed. Få kræfter ved lave omdrejninger i 2.0 liters turbomotoren. Og en prisseddel der tager noget tid at tælle til.

Renault Laguna Coupé 2.0T kan fås for lige knap 524.000 excl. Levering. Så ja den er billigere end Aston, men ikke billig!

Se med i BilMagaCin nr. 9 (frigives 27/08-09 kl. 20.00) og se, om vi synes, den er pengene værd .

Og nyd billederne indtil da.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start