Motorcykel med bilkørekort - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Motorcykel med bilkørekort

Den giver superbilerne baghjul
Tommy Rønn
03/06-2010 kl. 20:15

GG Trike, helt eksakt kaldet Taurus, er noget af en mundfuld. De 175 råstærke BMW S1300S motorcykel-heste, sparker fra med det 275mm brede bagdæk, så dette store monster får føreren til tisse i bukserne af grin. Er man den bange type, tisser man af skræk.

GG Taurus straffer stiv og nervøs kørestil den hårde måde. Lad maskinen køre og den gør det pokkers godt. Stiv og akavet stil og maskinen fylder hele vejen. Taurus er ultra nervøs, så selv små kropslige justeringer betyder store retningsskift.

Jeg sidder stadig med det brede smil. Det er næsten umulig at tørre af igen. At give fuld gas, og derefter mærke at Taurus laver mere end 200 meter hjulspind og se den trækker et 275mm bredt spor helt op til over 100 km/t, er bare hyle morsomt.

Sendes Taurus ind i sving med rigelig gas starter smilet igen. Man bestemmer helt selv hvor bredt den skal køres, og man er aldrig bange for at tabe den dyre model. Den gør bare alt leg så pokkers overbevisende og let.

Det mest fantastiske med GG Taurus er ikke køreegenskaberne og den uudtømmelige mængde af leg og sjov. Image og stil slår alt. GG Taurus koster 913.000 kr på danske plader.

Teknik:

175 hk

397 kg

0-100 km/t, ca. 3 sek

Topfart, 220 km/t

Pris, 913.000 kr,

GG Quad er irellevant for os danskere. Den kan ikke udstyres med rigtige nummerplader her i landet, så prisen nærmer sig 300.000 kr. på traktorplader. Og ydermere skal maskineriet drosles fra 175 hk til 20 hk.

Lidt for vanvittigt at købe sådan en raket, der let render over 220 km/t, og derefter kvæle den til 30 km/t.

GG Quad er ligegyldig, GG Trike er absolut gyldig.

Vores køretur kan ses i næste TV program.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start