Test: BMW 328i 240 HK - Meget unik og plads til 5
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Meget unik og plads til 5

BMW 328i
Michelle Gatting
12/07-2012 kl. 14:00

BMW 328i, var den første test bil vi skulle teste da vi ankom til München. Og dette er en bil som klart kan anbefales, fordi både bil og pris passer utrolig godt sammen. Det er ikke fordi det er en særlig hurtig bil, men den er praktisk, økonomisk og utrolig behagelig at kører i også er der plads til både mor, far og tre børn. Måske først børn i 10-15 års alderen, fordi den har et utrolig lækkert lyst læder indtræk, som ville være en smule ærgerligt at ødelægge fordi ens søn eller datter havde spildt mørk chokoladeis på sædet. Bilen kan selvfølgelig også fås med almindelig stof, men det lyse læderindtræk er utrolig flot og passer godt til bilen flotte design udenpå.  

Det er en 4 cylinder motor, med små 240 heste, automatisk gearbox med 8 gear, stop/stop funktion(som også kan tages fra) lavt benzin forbrug, er blevet gjort 40 kg lettere end den forrige 3 sedan, samt BMW har også i 3 serien sænket bilen med 10mm, for at få mere følelse med vejen. I denne udgave er der også BMW ConnectedDrive, her kan man få ekstraudstyret Apps, som giver adgang til tjenester såsom sociale netværk, net radio og Iphone-kalenderfunktion.  Udover det, har det også det moderne Head-Up display med fuldt farvespektum, som projicerer førrelevante oplysninger op på forruden i en skarp opløsning. Det fungere super effektivt, og skal klart laves på fremtidige biler syntes jeg.
Pris. 597.173 kr.

Privatleasing: Førstegangsbetaling 50.000 og månedlig ydelse 7.650. Løbetid 36 mdr. og 60.000 km.

Lanceres d. 22 september 2012.

Del med en ven

0 personer snakker om “Meget unik og plads til 5

 1. en test stort set uden faktuelle oplysnger – ikke meget vurdering efter formodet prøvekørsel – og 1/4 af teksten handler om læderindtræk og chokoladeis – det er da tæt på standarden i ugeaviserne!

 2. Kære AxelK,

  Jeg er meget glad for din kritik, fordi jeg ved godt at denne artikel mangler nogle faktuelle oplysninger, men jeg fik ikke meget køretid i bilen og havde derfor ikke stor mulighed for at teste den ordentlig, men selvfølgelig skal de faktuelle facts indover teksten. Jeg er stadig ny i faget, omkring journalistik så derfor er din kritik helt klart hjælpende.

  Jeg vil arbejde konstruktivt udfra det du har skrevet, og skal nok love at den næste artikel, vil blive med facts, god information, og billeder.

  På forhånd tak

  Med Venlig Hilsen
  Michelle Gatting//MagaCin

Skriv et svar

Giver børn en ny start