Test: GoPro Hero 2 vs JVC vs GoBandit
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GoPro Hero 2 vs JVC vs GoBandit

En ny spiller på kameramarkedet slår GoPro med flere længder
Tommy Rønn
18/09-2012 kl. 14:00

MagaCin udfører p.t. action-kamera test. Med i testen er det nye JVC GC-XA1EU, det nye politi-kamera, GoBandit live og vores trofaste kamera gennem lang tid, GoPro Hero 2.

Action kamera er blevet en af tidens store gadgets, som både billister og motorcyklister bruger til dokumentation når ferien, køreturen eller diverse stunts skal foreviges. Derfor er dette marked blevet kæmpe stort. Det betyder at der er kommet rigtig mange nye udbydere på dette marked.

I nedenstående vises ses en sammenligningstest mellem JVC GC-XA1EU og GoPro Hero 2. Billedkvaliteten fra JVC er i overlegen kvalitet, og slår datidens bedste, GoPro Hero 2, stort.

Vi har endnu ikke haft politikameraet GoBandit testet mod de to duellanter, men allerede nu er det sikkert at det er JVC der skal slås hvis GoBandit skal indtage toppen af sejrsskamlen.

Både JVC og GoBandit er ydermere langt foran med teknologien, sammenlignet med GoPro Hero 2. Begge de to nyheder kan styres via WiFi. Dette giver helt nye muligheder når optagelserne kan følges, startes og stoppes via smartphone eller tablet.

Selv det at være vandtætte, klarer duellanterne uden at skulle indpakkes i et hus som GoPro. Dette er en befrielse i dagligdagen, at kameraet ikke konstant skal udpakkes når det skal lades og tappes.

Opfølgning kommer snarest.

Video bør ses i fuldskærm for optimal kvalitet og sammenligningsmulighed.

Del med en ven

0 personer snakker om “GoPro Hero 2 vs JVC vs GoBandit

  1. Syntes ikke jeg kan finde JVC'en andre steder en USA? Mener prisen var ca 350$ så den bliver nok noget pebret i Danmark 🙁 Læste også et sted at Sony havde noget på beding

  2. JVC er kanon kamera, men har endnu ikke fået det til at funke med min Iphone 4….
    Har downloadet manual, da den der følger med er skrevet vildt småt, så håber at jeg finder ud af at bruge kameraet optimalt. Skal også lige have købt ekstraudstyr til det, da der ikke rigtigt følger noget med….

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start