Test: GoPro Hero 2, JVC GC-XA1EU el. GoBandit action
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

GoPro Hero 2, JVC GC-XA1EU el. GoBandit action kamera

Svaret er let. Køb dem alle da de alle har fordele
Tommy Rønn
21/09-2012 kl. 15:30

GoPro Hero 2, JVC GC-XA1EU eller GoBandit Live action kamera

Svaret er let. Køb dem alle da de alle har fordele

De nye actionkameraer på markedet er både billigere og bedre end defacto-standarden fra GoPro. Nemlig deres Hero 2. Hero 2 har længe imponeret med billeder i fornuftig kvalitet til rimelig pris, men konkurrenterne har nu overhalet indenom.

Kun på et punkt er GoPro Hero 2 stadig førende. GoPro kan noget med mounting, og deres system med sugekop virker altid. Heldigvis er konkurrenterne billigere end GoPro, hvilket efterlader rigelige penge til indkøb af sugekop-holder til konkurrenterne.

På billedkvaliteten får GoPro regulære lussinger. Både GoBandit, og specielt JVC brillierer med fortryllende billeder. En kvalitet klart over den der kan leveres fra GoPro. GoPro har helt enkelt problemer med hvidbalancen og støj sammenlignet med de to nye.

GoBandit har også problemer med hvidbalancen, så områder med meget lys har en tendens til at flyde sammen. Det smarte med indbygget GPS er en genial egenskab der skaber nogle gode videoer.

Billederne fra JVC taler deres tavse sprog. De er virkelig gode, og det er let at se JVC har stor ekspertise og erfaring i videokameraer. En erfaring der er overført til JVC GC-XA1EU.

WiFi på både JVC og GoBandit er fantastisk. Det er en helt ny verden der åbner sig når kameraerne kan startes og standses via mobilen. En ny verden når billederne kan ses live på mobilskærmen og når kameraene kan tømmes direkte via WiFi. 

GoPro Hero 2 (Vejl. 2.795 kr.) – Fordele / Ulemper

+ Mounting

– Billedkvalitet

– Manglende display

– Manglende WiFi

(Billedkvalitet – 5 point ud af 10. Samlet – 6 point ud af 10)

JVC GC-XA1EU (Vejl. 2.495 kr.) – Fordele / Ulemper

+ Billedkvalitet

+ Indbygget skærm

+ WiFi

+ Både Android og IOS APP til kontrol

– Mounting

(Billedkvalitet – 8 point ud af 10. Samlet – 8 point ud af 10)

GoBandit Live (Vejl. 2.295 kr.) – Fordele / Ulemper

+ GPS Information overlay

+ Drejbart objektiv

+ WiFi

– Mounting

– Manglende skærm

– Manglende Android APP til kontrol

(Billedkvalitet – 7 point ud af 10. Samlet – 7 point ud af 10)

Video test kommer i næste TV program.

Del med en ven

0 personer snakker om “GoPro Hero 2, JVC GC-XA1EU el. GoBandit action kamera

  1. Måske skulle i også kigge på følgende action kamera Sony HDR-AS15 Action Cam. Ligger indefor samme kategori og pris og har fine specs

  2. 1, 2, 3 gange test hvad med at gøre det færdigt første gang ? det virker for at sige et mildt ikke særlig prof gjort at i skal have 3 gange for at lave den komplette test.

  3. Mack selvf skal de også vise testen i tv. Der er sørme da ikke noget mere oplagt sted at fremvise billed kvalitet. Jeg syns det er fint vi får det både på skrift og i billede.

  4. Skagboen.. naturligvis skal den vises i tv det er heller ikke det jeg mente, men der er to artikler om de to af de tre forskellige kameraer. Det var måske ikke nødvendigt, en kunne have været nok det ligner mere et forsøgt på at komme med så mange nyheder som muligt at de laver to artikler den første med video den sidste uden. at der så laves en film også er fint nok.

  5. Hvordan fik i Wifi til at virke på JVC en. Brugte i en Android eller en iPhone. Jeg har en iPhone og store problemer med at få forbindelsen til at køre.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start