The Hamster Stunt: Hamsteren Charlie - Volvo Trucks
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

The Hamster Stunt

Hamsteren Charlie optræder som stuntman i ny video fra Volvo Trucks
Volvo
12/09-2013 kl. 11:02

“Jeg ved det er svært at tro på, at en hamster kan køre en lastvogn, men hamsteren Charlie gjorde det. Hvad du ser i filmen er virkeligt'' siger Lars Terling, Vice President Marketing Communication, Volvo Trucks. 

Præcis et år efter lanceringen af viral successen 'The Ballerina Stunt” er Volvo Trucks tilbage med en række nye video-stunts. I sidste uge udgav Volvo Trucks teaseren 'The Hook’, der allerede har over 2 millioner visninger på YouTube. I dag lanceres så det næste halsbrækkende stunt: ’The Hamster Stunt’

I filmen ser man den lille hamster Charlie styre en Volvo FMX op og ud af et stenbrudsområde via en smal grusvej – for at vise, hvor let det er at manøvrere den 15 ton tunge lastvogn. 

“Vi var meget skeptiske til at begynde med, men samtidig kunne vi godt se, at det var en sjov måde at demonstrere, hvor let det er at styre en lastvogn med systemet Volvo Dynamic Steering'' siger Lars Terling. 

Hamsteren Charlie blev nøje udvalgt gennem en grundig optagelsesprøve og gennemgik adskillige ugers træning forud for testen. Birollen spilles af præcisionskører Seon Rogers, som har fødderne på pedalerne og en gulerod i hånden for at afholde Charlie fra at køre dem over kanten. “Det var en stor udfordring. Chaufføren skulle holde guleroden på den helt rigtige måde, så han kunne lede hamsteret. Hvis han holdt den for højt eller for lavt ville Charlie miste interessen”, forklarer dyretræneren Grace Dickinson. 

Filmen blev optaget i et lukket stenbrudsområde i Los Tres Cunados i Spanien og blev instrueret af Jamie Rafn, som er kendt for lave sine optagelser i ét take. #TheHamsterStunt er en del af en live-test-strategi, der dramatiserer de tekniske nyskabelser i Volvo Trucks. ”Flere film er på vej her i efteråret, hvor vores lastvogne gennemgår tests i usædvanlige forhold, for at sige det mildt,” afslører Claes Nilsson, President Volvo Trucks.

”Flere film er på vej her i efteråret, hvor vores lastvogne gennemgår tests i usædvanlige forhold, for at sige det mildt,” afslører Claes Nilsson, President Volvo Trucks. Følg 'The Hamster Stunt' på Twitter: #TheHamsterStunt og @VolvoTrucks

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start