Penge at spare ved at tage campingvognen med på ski
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Tag campingvognen på skiferie

Der er mange penge at spare ved at tage campingvognen med på skiferie
Ursula Østergaard
09/11-2015 kl. 23:00

Skisæsonen er lige om hjørnet. Der er mange penge at spare ved at tage campingvognen med på skiferie, og samtidig er udvalget af campingpladser tæt på løjperne og med alle de faciliteter, som vintercamping kræver, ganske stort. Her får I et bud på populære campingpladser tæt på de gode skisteder. 

Champ du Moulin

Champ du Moulin ligger i de franske alper tæt på den italienske grænse. Kun fem minutters gang fra campingpladsen ligger svævebanen, der tager jer direkte til Les 2 Alpes, som ligger 3600 meter over havets overflade og byder på en række pister og off-piste områder. Der er 9 sorte pister, 19 røde, 43 blå og 19 grønne.

Campingpladsen er flad og græsklædt med gode, mellemstore pladser. I behøver endda ikke slæbe skiudstyret med jer, for campingpladsen udlejer alt udstyr. 

Camping Attermenzen

Den schweizisiske campingplads Camping Attermenzen ligger i maleriske omgivelser kun 10 km. fra Zermatt. Pladsen er velholdt og har alle de nødvendige faciliteter. Camping Attermenzen er en fredelig oase, hvor I er sikret en rolig nattesøvn. Campingpladsen byder på ro og fred, men der er rigeligt at give sig til i området. Området byder nemlig på imponerende 360 km pister, hvor I kan boltre jer med måneskinsløb og heli-skiing. Der er også en storslået snowpark og mulighed for langrend, isklatring og kælketure. 

Campingpladsens restaurant serverer lokale retter, men er lukket i januar.

Camping Caravanning l'Escale

Ved foden af Aramis-bjergkæden i Frankrig finder I Camping Caravanning l’Escale. Skiløjperne i Grand Bornand er blot et par hundrede meter væk, hvor I finder snowpark og alpine skiområde. Der er også skøjtebane tæt ved. Om aftenen kan I slappe af i den opvarmede swimmingpool og få varmet musklerne godt igennem med balneoterapi. 

Campingpladsen har over 100 pladser, der er adskilt af træer og buske. Restauranten har en dejlig atmosfære og serverer egnsretter. 

Park Grubhof

I Østrig er Park Grubhof værd at campere på. Her kombineres wellness med skisport. Campingpladsen ligger tæt ved den tyske grænse ved Almenwelt Lofer, der byder på 46 km. pister og snowpark. Der er undervisning og underholdning for børn på skisportsstedet, og er de under 15 år er der gratis adgang. 

Campingpladsen tiltrækker alle slags campister, fra par til store grupper, hvilket giver meget liv på pladsen. Områderne er dog adskilt, så alle typer campister bedst muligt får tilgodeset deres behov.  Om aftenen slapper I af i kroen og efterfølgende i sauanen og wellness-centeret. 

Camping Seiser Alm

”En 4-stjernet campingplads i fantastiske 5-stjernede omgivelser”. Sådan beskriver campingpladsen sig selv, og det er skam også nogle helt unikke omgivelser midt i UNESCO-verdensnaturarvsområdet i Dolomitterne. Schlern, der er Sydtyrols vartegn er lige ved hånden, og det samme gælder den naturlige badesø Völser Weiher, golfbanen Kastelruth – Seiseralm og naturligvis også Seiser Alm selv. 

Der er pister til både begyndere og øvede samt børn. Der er også en snowpark, hvor I kan prøve jeres evner i snowboarding. I kan spise på campingpladsens traditionelle restaurant eller nyde en afslappet drink i baren.

Village l'Escapade

Placeret mellem Frankrig, Spanien og Andorra i de østlige Pyrenæer ligger Village l'Escapade. Der er halvanden times kørsel til Perpignan og mindre end to timer til middelhavskysten. Campingpladsen ligger midt i Neiges Catalanes, som har 12 skisportsteder, bl.a. Font-Romeu og Espace Cambre d'Aze, som har 22 afmærkede pister og en høj snerekord. Er I for trætte til at stå på ski en af dagene, så kan I tage på hundeslædeture i de store nærliggende skiområder.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start