MagaCin kastes for løverne - Eventyr blandt vilde dyr
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin kastes for løverne

På eventyr blandt vilde dyr
CO
27/11-2019 kl. 18:00

Det vådeste efterår i mands minde. Sådan lød meldingen tidligere på måneden fra meterologerne, og vi kan da også konstatere, at der er risiko for at blive gennemblødt fra yderst til inderst, når man bevæger sig udendørs.

Hvor fedt kunne det så lige være, at stikke af til et sted, hvor man i stedet bliver våd fra inderst til yderst i bagende solskin og smeltende temperatur, imens man buldrer afsted på motorcykel eller ATV blandt vilde dyr?

Det er da det vi gør

Jo da… det kunne vi også godt tænke os, så det er da det vi gør.

For vi konstaterede nemlig under et besøg på E-PARK DANMARK, at parken udover de mange superfede aktiviteter i parken også arrangerer rejser til Sydafrika, og rejserne lød så spændende, at vi helt spontant “kom til” at bestille en håndfuld billetter.

Billetter hvor arrangøren tager hånd om alt, stiller offroadere samt ATV'er til rådighed, arrangerer bjergvandring, ballonflyvning, helikopterture, foto-safari og meget mere. 

En supernem pakkeløsning hvor du blot skal møde op med din personlige bagage, som ikke behøver indeholde alverden. Vinterfrakke og forede støvler er overflødige, og indkvarteringen på den afrikanske farm tilbyder vaskeservice.

Læs mere om Afrika-turene her.

Billedet herover var et af dem der fangede vores interesse under besøget på E-PARKDANMARK, og beskrivelsen af rejsen kunne vi altså ikke stå for. 

Derfor sidder et udvalg af MagaCin's personale, familie, venner og hangarounds netop nu i en flyvemaskine på vej til Sydafrika.

MagaCin kastet for løverne

Som du så i videoen der fulgte med artiklen fra eparken ved Løsning, er vi ikke verdens skarpeste crosskørere, så vi bliver – forhåbentlig kun i overført betydning – kastet for løverne i denne disciplin. Men det bliver så fedt at se gigantiske missekattes poteaftryk, se giraffer i naturlige omgivelser, og måske endda køre om kap med en flok zebraer.

Følg de daglige opdateringer

Et utroligt spændende eventyr venter os, og vi deler naturligvis vores oplevelse med dig. Så følg endelig med her på siden den kommende tid, hvor vi gør vores bedste for at levere daglige opdateringer fra turen. En lidt anden fremgangsmåde, end dengang vi tog På udflugt mod døden.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start