Isaberg Mountain Resort ligger kun 3,5 times kørsel fra København
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Isaberg Mountain Resort er Årets Turistmål 2015

Isaberg Mountain Resort ligger kun 3,5 times kørsel fra København
Ursula Østerberg
23/01-2016 kl. 10:00

Svenske Isaberg Mountain Resort, der ligger 3,5 times kørsel fra København, er netop blevet kåret som Årets Turistmål i 2015 af Swecamp. Prisen er gået til feriecenteret på grund af dets høje kundeservice og tilfredse gæster. 

Isaberg ligger ved byen Hestra i det vestlige Småland og dens populære campingplads har 86 pladser. Campingpladsen ligger ved foden af Isabergstoppen. Her er legepladser, grillpladser og et væld af aktiviteter for børn og voksne.  Gratis wi-fi, el-udtag, kabel-TV, servicebygning, butik og en velronnemeret restaurant gør, at I ikke vil mangle noget på denne campingferie.

Skicamping blot 198 km. fra Helsingør

Skal I på vintercamping i år, så er Isaberg det største skisportsted i det sydlige Sverige, og med en placering kun 198 km. fra Helsingør er det en oplagt destination, selv for en weekendtur. 

Normalt er der sne på Isaberg fra slutningen af december til begyndelsen af marts. Der er stor snesikkerhed, men udebliver sneen, klarer snekanonerne sagen.

Isaberg har i alt 10 pister for såvel begyndere som øvede skiløbere. Der er også et område for snowboardere, Snowboardland.  I området er der varmestuer, grillpladser og restauranter, så I kan nyde jeres frokost, når og hvor I vil. 

Udover pisterne tilbyder Isaberg også på andre vintersportsaktiviteter – fra vinterfiskeri til skøjteløb. 

Camping uden for skisæsonen

Isaberg er ikke kun værd at besøge i skisæsonen. Når skibakkerne er grønne og uden sne er det et rent eldorado for mountainbike-fans.  Fart, spænding og maksimal puls er det, mountainbikefans kommer til Isaberg for. Så pak endelig cyklerne med i campingvognen eller autocamperen. 

Skal campingferien være ren afslapning i den smukke, svenske natur, så kan I slappe af langs floden Nissan, der løber igennem området.  Med kano eller kajak kan I begive jer ud på eventyrlige ekspeditioner, som strækker sig over mange kilometer og flere dage. Langs Nissan er der små, hyggelige picnicområder med læ, toiletter og grillpladser. 

Har I aldrig stået overfor en elg, så er dette campingferien, hvor det bliver muligt. I Isaberg Moose Park er chancerne ganske store. Parken strækker sig over 6 hektar, og her kan I opleve elgene bade i damme og floder, græsse i lysninger og passe på deres unger.  I kan tage på guidet tur i parken, eller selv gå rundt og opleve den skønne natur og de andre dyr, der også lever i parken. 

Oplev elge og indianere – eller tag et spil golf

De mindre børn vil blive begejstret, når de opdager, at Sydsveriges største legeplads ligger i feriecenteret. Men det er ikke det eneste – High Chaparral ligger kun 25 minutter fra Isaberg. Når I træder ind på området, træder I ind i 1870’ernes vilde vest. I det gamle, lovløse Amerika kan I møde banditter, cowboys, indianere, sheriffer og mexicanere. Det er en verden af stunt shows, der vil vække begejstring hos både voksne og større børn. 

Spiller I golf, findes der to 18-hulsbaner som nærmeste nabo mod nord. Og skal der være lidt mere fart over feltet, så ligger her også Anderstorp Raceway – Sveriges eneste racerbane, hvor det er blevet kørt Formel 1. En drøm for dem, der elsker lyden af hvinende dæk.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start