Det kører for de Kørende Campister i Danmark
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

De Kørende Campister

En efterårsdag i 2015 startede Ronnie gruppen De Kørende Campister på Facebook. I dag har han langt over tusinde medlemmer.
Ole Mose
20/03-2017 kl. 10:26

Ronnie Pedersen har sammen med fruen Gurli dyrket campinglivet i mange år. 

For år tilbage var Ronnie lastvognschauffør med en travl hverdag. En arbejdsulykke med en kran satte en stopper for det for ca. 5 år siden.

Ulykken gik ud over førlighed og giver stadig er smerter. Det har på ingen måde fået Ronnie til at lægge sig ned, selv om mange ting er blevet umulige, eller meget besværlige.
Tværtimod har han i stedet skabt en tilværelse, hvor han og konen har kombineret deres kræfter og har skabt facebookgruppen De Kørende Campister. Nu er det også blevet til en egentlig hjemmeside.

Formålet med gruppen er, at tilbyde arrangerede ture i Danmark. Det er ture, hvor Ronnie har indhentet tilbud hos egnede campingpladser. Han besøger dem og forsøger at finde nogen, som lever op til de krav han har. En af favoritterne er Svendborgsund Camping, men han forventer også meget af et kommende arrangement på Lild camping i foråret. 

Alle medlemmer af klubben kan deltage og man kan læse mere om priser o.a. på hjemmesiden (se linket herunder).

Aktuelt er der således arrangeret ture alle weekender i april og det meste af maj 2017. Men du kan selv følge med på siden.

Hjemmeside: De kørende Campister på dkcampister.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start