Ikke alle campingpladser efterlader et godt indtryk
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Campingpladsen fra h…..

Af og til lander man på en campingplads, som man bestemt aldrig vil besøge igen.
Ole Mose
21/11-2016 kl. 09:32

Det lykkedes mig at besøge den samme campingplads 2 gange og hver gang lovede jeg mig selv, at det skulle være sidste gang.

Min helt subjektive oplevelse

Jeg må med det samme sige, at min kritik ikke går på konkrete dårlige oplevelser med personalet og/eller vedligehold, rengøring o.s.v.

Pladsen Campingplatz Forellensee ligger i udkanten af Neumünster. Pladsen er faktisk en meget fin plads og en helt oplagt mellemdestination på vej ud fra, eller hjem til Danmark.

Når jeg alligevel har lovet mig selv, at jeg ikke vil besøge den igen, skyldes det andre faktorer.

Vi var der første gang i juli måned. Vi ankom til pladsen og blev henvist til en af pladserne på den modsatte side af søen. En plads der ligger lige op ad motorvejen, med deraf følgende lydgener. Pladsen ligger hvor den ligger, så det er der ikke så meget at gøre ved. 

Pladsen

Pladsen virker til primært at være tiltænkt fastliggere og mange endda så faste, at det mere ligner kolonihaver. Gennemrejsende campister er henvist til et område, som ligger fjernt og så tæt på motorvejen som muligt.

Faciliteterne er i orden – der er vand, el, og gode bademuligheder i en centralbygning på pladsen, hvor der er privat beboelse på 1. sal.

Badet!

En aften gik jeg i bad. Jeg må sige der er kapacitet, så det vil noget. Der er nok 15 toiletter, lige så mange håndvaske og derudover 10 brusekabiner. Så det er jo perfekt.
Man skal bruge en nøgle for at komme ind og jeg var angiveligt den eneste badegæst i de store lokaler. Der blev spillet høj musik og jeg kunne fornemme , at der var mennesker der talte sammen. Men der var altså kun mig?

Senere gik min kone i bad og oplevede præcis det samme – dog kunne hun også høre en anden pige i rummet, men der var bare ingen – gys!.

De andre gæster

På selve pladsen var det næsten umuligt at komme i kontakt med andre gæster. De var meget reserverede. Dog var der et svensk ægtepar, som skulle have hjælp, da det var deres første gang på campingplads. Men de “murede” sig inde da, vognen var på plads.

Mit 2. besøg

Jeg besøgte pladsen igen i september. I forbindelse med en hjemkørsel, havde jeg ringet hjem og bedt om at få en campingplads efter Hamborg, som jeg kunne lægge ind på GPSen. Helt tilfældigt fandt de denne plads og jeg kunne ikke huske, det var den.

Jeg ankom kl. 21.59 til pladsen, men alt var lukket ned. Det på trods af, de har åbent fra 08-22? En dame, der boede på pladsen, viste mig et område, hvor man kan campere, når man kommer efter lukketid. Det var fint. Der var strøm og vand.

Det område ligger ikke op ad motorvejen. I stedet løber der en jernbane, hvor der kører godstog hele natten med heraf følgende støjgener.

Toilet og bad kunne jeg dog ikke benytte mig af, da der kræves nøgle til disse faciliteter.

Næste morgen forsøgte jeg igen at komme i bad omkring kl. 07:30. Men uden nøgle ingen bad og receptionen var lukket. Kl. 08:15 forlod jeg min plads. Nu var receptionen åben, men ubemandet.
Jeg kontaktede pladsbestyreren over et anlæg og kort efter kom han kørende på sin Segway. Det lykkedes mig at betale mine 14 Eur og så slap jeg væk.

Konklusion

Jeg håber, læseren ser historien med lidt humor og giver pladsen en chance. Jeg har haft mine helt egne dårlige oplevelser, men det skyldes ikke pladsens faciliteter eller personalet. Nej, det er bare en af de pladser, hvor jeg har oplevet, at det ikke lige er mig – og to gange. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start