Tag på børnevenlig campingferie i Sverige
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Børnevenlig campingferie i Sverige

Så er der inspiration at hente her
Ursula Østerberg
21/10-2015 kl. 12:00

Skal campingferien gå til Sverige næste år? Så er der inspiration at hente her. Vi kigger på en række børnevenlige campingpladser i Sydsverige til jer, der vil opleve det ægte Sverige på campingferien. 

Getnö Gård, Ryd: Naturoplevelser til hele familien 

Den tre-stjernede naturcampingplads Getnö Gård ligger på en lille halvø i søen Åsnen i et overdådigt naturområde. Det her er campingferien til jer, der ønsker at være aktive i den smukke, svenske natur. Her kan I fiske, sejle i kano og endda tage på hesteture.  Er I glade for at spille og lege, så er der mulighed for badminton, beachvolley, og volleyball samt fodbold. I kan også spille boules eller prøve kræfter med det gamle vikingespil varpa. Børnene kan deltage i naturskolens timer, hvor de lærer at fiske, hører om vikinger og får kendskab til naturen. 

Der er 150 store pladser til telt eller campingvogn og hver plads har sit eget bål- og grillområde. Campingpladsen har gårdbutik, café, restaurant og såmænd også en pub.

Hätteboda Vildmarkscamping, Urshult:  Den primitive campingferie

Har I mod på at bo i vildmarken som i de gode, gamle dage, hvor elektricitet og varmt vand var en sjældenhed, så vend campingvognen mod Hätteboda Vildmarkscamping. Den økologiske campingplads ligger midt i Småland i et fem hektar stort skovområde. Her er ingen elektricitet eller rindende vand. Vand pumpes op med håndkraft, som derefter opvarmes i solen til et brusebad eller til en gang opvask. Det er en autentisk, stressfri campingferie, for her er ikke meget andet at lave end at fiske, hente vand, svømme i søen og ellers bare nyde vildmarkens fred og ro. 

Campingpladsen har 100 mellemstore pladser spredt ud i forskellige områder omkring søen Mien. 

Ragnerudssjöns Camping, Högsäter: Camping i naturreservat

Ragnerudssjöns Camping ligger i Dalslandsskove ved foden af Kroppefjäll og Ragnerudssjöns. Søen, som campingpladsen ligger ud til, er 6 km lang og børnevenlig til både badning og fiskeri. Den fire-stjernede campingplads har en stor legeplads til børnene, og i højsæsonen er der børneklub, børneteater og ponyridning. Til de lidt ældre er der udlejning af både, kanoer og cykler.

Hökensås Camping & Holiday Village, Tidaholm: Helårsoplevelser på søen

Den 3-stjernede Hökensås Camping & Holiday Village ligger i en granskov med 130 store, naturligt afgrænsede pladser til campisterne. Campingpladsen holder åbent helt året, og der er noget at komme her for året rundt. Campingpladsen er nemlig kendt for sit gode fiskeri og det gælder både sommer og vinter. Om sommeren er der store chancer for at fange havørred, og om vinteren er det isfiskeri på søen, som trækker mange til. Har I ikke prøvet at fiske før, så er der i løbet af sommermånederne hjælp at hente fra en fiskeguide, og børnene har deres egen lille dam til ørredfiskeri. Området har desuden et stort forgrenet net af afmærkede stier til vandreture. Sporene begynder og slutter på campingpladsen. I skoven kan I møde elge, hjorte, ræve og mange fuglearter.

Immelns Camping, Immeln: Sjov øgruppeferie 

Immeln Camping er smukt beliggende ved siden af søen Immeln i det nordlige Skåne. I søen er der hundredvis af små øer, som I kan udforske på små kanoture. Som så mange andre steder i Sverige er det et perfekt sted for en lystfisker. Er I ikke til fiskeri, så kan I solbade på den lille strandstrand, svømme, spille beachvolley og tennis – eller bare slappe af. 

De 26 pladser ligger tæt på søens mole og dykkertårn. 

Röstånga Camping & Bad, Röstånga: Sveriges bedste familiecamping 2015 

Den 4-stjernede Röstånga Camping er i 2015 kåret til Sveriges bedste familiecamping. Campingpladsen byder da også på alt, hvad en børnefamilie kan tænke sig i en god ferie: swimmingpool, børneklub og minigolf. I kan også bruge dagene på kanosejlads og fiskeri. Campingpladsen tilbyder guidede ture gennem Söderåsens nationalpark, som den ligger op af.

I har 180 pladser at vælge imellem.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start