Magacin - Volvo opdateringer i modelår 2017
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volvo opdateringer i modelår 2017

I det nye modelår bliver Volvo’s modeller opdateret på en række fronter, bl.a. bliver svenskernes nyeste- semiautonome kørselsteknologi Pilot Assist II standard på XC90.
Volvo Car Danmark
25/02-2016 kl. 13:00

Med Pilot Assist II kan bilen køre selv, dog skal føreren i henhold til lovgivningen altid have en hånd på rattet. Systemet blev for nylig introduceret på den nye S90 premium sedan, og kommer nu også på XC90. Pilot Assist II fungerer ved hastigheder op til 130 km/timen og forudsætter, at vejnettet er velafmærket.

Power Pulse

Desuden kan XC90 med D5 drivlinen nu fås med PowerPulse. PowerPulse teknologien booster opstarten ved hjælp af komprimeret luft, der giver omgående reaktion ved at øge trykket i turboen.

City Safety opdatering

Volvo udvider sin City Safety teknologi, så den også er med at forhindre en af de almindeligste årsager til solouheld, nemlig at en bil forlader vejbanen utilsigtet. Systemet anvender automatisk styring til at hjælpe føreren med at blive i vejbanen. På modellerne i 90-serien bliver City Safety endvidere opdateret med Large Animal Detection.

Tilslutningsopdateringer i 90-serien

Sensus, som er Volvo’s integrerede tilslutnings- og grænsefladesystem får flere nye, integrerede apps, bl.a. Spotify og Park and Pay. Musikstreamingtjenesten Spotify giver adgang til et stort musikudvalg, og gør brug af den kendte grænseflade fra Spotify’s smartphone apps i bilen. Park and Pay gør det let for Volvo-ejere at finde og betale for parkering.

Med Connected Service Booking(på udvalgte markeder) kan bilejeren bestille tid på værkstedet og modtage remindere fra Sensus. Desuden kommer også bedre internetkort, Tuneln, Local Search og Yelp. Record & Send er en ny app, der gør det muligt for føreren at indtale en meddelelse og sende den til sig selv som reminder.

60 serien

Også bilerne i 60-serien bliver opdateret, bl.a. med firehjulstræk på alle varianter i serien med Volvo’s prisvindende, firecylindrede T5 benzinmotor på 245 hk og 350 Nm drejningsmoment og en 8-trins automatgearkasse.

S60 Cross Country kommer med en D3 motor.

To nye hjul kommer til – et 18” hjul til S60/V60 og XC60 og et 20” hjul til XC60. Endvidere en ny generation af 18”, 19” og 20” hjul til R-design varianter.

Bilerne i 60-serien kan bestilles i tre nye lakfarver: Luminous Sand til alle modeller og Mussel Blue til XC60, S60, V60 og V60 Cross Country. Bursting Blue kan fås til S60, V60 og XC60 R-Design. Passion Red kan fås til V60 Cross Country.


Opdateringer i hele modelprogrammet

Volvo On Call

Volvo On Call smartphone app’en, som bruges til at fjernbetjene og styre en række funktioner i bilen, har fået et løft. Volvo On Call giver i forvejen mulighed for bærbar tilslutning (Apple Watch/Android Wear), men nu også Microsoft Band 2, der kan stemmestyre visse funktioner, hvis bilejeren bruger en Windows 10-baseret smartphone.

En anden opdatering til Volvo On Call er en kalender-integrationsfunktion, der forbinder en personlig kalender med app’en, så aftaledestinationer i kalenderen kan sendes direkte til navigationssystemet. Volvo On Call udbygges, så systemet kan supportere op til 10 Volvo-biler, der alle får adgang til de sædvanlige funktioner.

Volvo On Call bliver kompatibelt med det såkaldte ”Flic button” system, hvor en enkelt ”smart” kontakt kan programmeres til at udføre flere forskellige opgaver, f.eks. låse bilen eller starte/stoppe forvarmeren, ligesom den kan bruges som genvej til Volvo On Call tjenesterne.

Volvo supporterer nu Windows 10 med Volvo On Call App’en, der kan anvendes på almindelige PC’er og tablets og interagere med bilen.

CleanZone teknologi

Volvo understreger sit fortsatte lederskab inden for kabineluftkvalitet i 60- og 40-serien ved at inkludere CleanZone logoet på instrumentpanelets ventilationsdyser. 

Volvo’s prisvindende CleanZone teknologi sikrer, at luft udefra renses effektivt, inden den trænger ind i kabinen, hvorved skadelige stoffer filtreres væk. CleanZone afspejler Volvo’s fortsatte arbejde med at gøre opholdet i bilen så behageligt som muligt. Det indbefatter indtrængende luft, udledninger i bilen og lugtgener, interiøroverflader og kontaktallergier. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start