Volkswagen Sharan vinder Det Gyldne Rat 2011 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen Sharan vinder Det Gyldne Rat 2011

Volkswagens nye Sharan er netop hædret med årets Gyldne Rat
VW Danmark
06/11-2010 kl. 23:00

Den helt nye Sharan har også fået medvind fra starten og er allerede nu bestil af over 11.000 kunder, skønt den blot har været på markedet i få uger.

I alt var 42 biler fordelt på seks kategorier udvalgt som kandidater til Det Gyldne Rat 2011. Det er netop læserne af det tyske AutoBild og bladets 26 europæiske søstermagasiner, samt den tyske avis Bild am Sonntag, der står bag nomineringerne til Det Gyldne Rat. En jury på 50 professionelle, her i blandt Ralf Schumacher, Walter Röhrl og Mika Häkkinen, har sammen med teknikere fra det tyske TÜV og Dekra efterfølgende testet og stemt på de mange forskellige modeller.

For første gang fås Sharan nu med skydedøre og som altid med op til syv sæder. Med BlueMotion Technology (bl.a. med start-stop-system og genvinding af bremseenergien) og den populære 2.0 TDi motor med 140 hk, formår den nye Sharan at køre hele 18,2 km pr. liter brændstof.

Volkswagen Danmark tilbyder den nye Sharan allerede fra 399.997 kr.

Som noget nyt kan Sharan også privatleases. Volkswagen tilbyder privatleasingaftale på den nye Sharan, fra 4.499 kr./mdr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start