Volkswagen - VW med ny leasing-offensiv
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen med ny leasing-offensiv

Volkswagen udvider privatleasing-programmet
Volkswagen
20/01-2014 kl. 09:00

Der nu omfatter hele ni modeller bl.a. den populære Golf Variant, den store Sharan og den sportslige Scirocco.

Volkswagen introducerede i 2013 privatleasing på Polo, Golf og Beetle, og udvider nu med populære modeller som Golf Variant, Passat Variant, Touran og Sharan. For feinschmeckerne tilbyder Volkswagen sportscoupéen Scirocco. Priserne starter ved 1.999 kr./md.

Fælles for alle modellerne er, at de leveres med den såkaldte DK-pakke og metallak integreret i leasingydelsen. Alle privatleasing-tilbuddene er gældende for tre år/45.000 km, men de kan justeres efter behov. Fx hvis man har brug for at køre flere kilometer eller har behov for andre ekstraydelser. I leasingaftalen ligger også Volkswagens service- og reparationsaftale samt mobilitetsservice, så man ikke behøver bekymre sig om udgifter til værkstedet eller, om man kan komme hjem igen, hvis uheldet er ude.

De rummelige

Golf Variant er en af de nyeste modeller i privatleasing-programmet, og den byder selvfølgelig på alle de velkendte kvaliteter, som man også finder i hatchback-versionen. I Variant-versionen får du ud over dette et enormt bagagerum på 605 liter, og der er praktiske detaljer, som fjernudløser af bagsæde-ryglænet bagest i bagagerummet, og bagagerumscover samt en praktisk netskillevæg, der nemt gemmes af vejen under bagagerumsgulvet. En Golf Variant Comfortline med en 122 hk stærk 1,4-liters TSI-turbomotor kan leases for en engangsydelse på 25.000 kr. med en månedlig ydelse på 2.899 kr. Lægger kørselsbehovet mere op til en diesel, kan en 105 hk stærk Golf Variant 1,6 TDI BMT, der ifølge EU-normen kører op til 25,6 km/l, leases for en månedlig ydelse på 3.499 kr.

Har du brug for endnu mere plads, er Passat Variant en mulighed. Her går langturskomfort på første klasse og overdådige pladsforhold op i en højere enhed, men selvom man med Passat Variant får en stor bil, er tørsten lille, hvis man fx vælger en 1,6 TDI BlueMotion. Den kører op til 23,3 km/l og kan leases for en førstegangsydelse på 30.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.599 kr. Skal der mere motorkraft under hjelmen, kan Passat Variant fås med en 140 hk stærk 2-liters TDI-motor for en månedlig ydelse på 4.499 kr.

Er der brug for plads til storfamilien kan den 7-personers Touran med en 140 hk stærk 1,4-liters TSI-turbomotor leases for en førstegangsydelse på 25.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.149 kr. Skal det hellere være diesel, koster en Touran 1,6 TDI med 105 hk kun 50 kr. mere i månedlig ydelse. Tourans storbror, Sharan, der ligeledes har syv sæder, kan med 1,4-liters TSI-turbomotor (150 hk) leases for et engangsbeløb på 30.000 kr. og en månedlig ydelse på 4.699 kr.

Livsstils-bilerne

Har du ikke brug for mange sæder og masser af plads, kan du forkæle dig selv med den sportslige Scirocco, der byder på køreglæde af den ypperste slags pakket ind i et sexet design. En 160 hk 1,4-liters TSI-turbomotor sikrer sportslige præstationer, og den lækre pakke kan leases for en engangsydelse på 30.000 kr. og en månedlig ydelse på 3.549 kr. og skal der DSG-gear med, lander den månedlige ydelse på 3.999 kr.

Volkswagen har med Beetle og Beetle Cabriolet sat både livsstil og livsglæde på leasingprogrammet. Beetle starter ved en leasingydelse på 2.499/md., her får man den effektive 1,2 TSI-motor med 105 hk. Men frem for alt får man med Beetle en rendyrket livsstilsbil, der om nogen bærer Volkswagens grund-DNA. Vil man have køreglæde og frihed, tilbyder Volkswagen Beetle Cabriolet til 3.899 kr./md. med en engangsydelse på 25.000 kr., med i leasingydelsen hører åben himmel ad libitum.

Se samtlige modeller og priser på Volkswagens privatleasing:

http://www.volkswagen.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start