Volkswagen i København går ”Tilbage til Fremtiden”
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen i København går ”Tilbage til Fremtiden”

Når nutiden lader sig inspirere af fortiden bliver fremtiden en evolution med alt det bedste fra hver af perioderne.
Volkswagen
21/03-2013 kl. 08:30

Og sådan går det nu også til for Volkswagen i København, som gennem godt 35 år har været repræsenteret af Bent Bekker Automobiler A/S og nu vil blive videreført af MLA-Gruppen A/S i København.

Bent Bekker Automobiler A/S blev oprindeligt grundlagt af Bent Bekker i år 1976 og har siden været drevet af ægteparret Jytte og Bent Bekker og sidenhen datteren Jeannie med et dedikeret og kompetent personale både inden for salg af nye og brugte Volkswagen samt service af Volkswagen. Herudover har fokus også været på den ligeledes autoriserede service af de øvrige Volkswagen Group mærker, Audi og Skoda.

Tilbage i 1990 kom en 20-årig ung salgskonsulent til Bent Bekker Automobiler A/S. Han hed Michael Lassen og interesserede sig ikke blot for biler i al almindelighed, men i særdeleshed for Porsche. Interessen for specielle biler voksede hos Michael Lassen og drømmen om at blive selvstændig måtte afprøves.

Michael Lassen Automobiler med sloganet ”Specielle biler til specielle kunder” bliver således til i august 1994 på Østerbro i København. I første omgang som en lille eksklusiv brugtvognsforretning og sidenhen også med eget værksted. Årerne gik og forretningen voksede sig stor og kom til ikke blot at varetage brugtvognsforretningen men også nyvognsforhandlingen af Porsche på Sjælland samt efterfølgende import administrationen af Porsche i Danmark.

Faciliteterne blev for trange og i november 2000 flytter Michael Lassen Automobiler A/S til et nyopført domicil på Banevingen 9 i København med facade mod hovedstrøget Tagensvej. Sidenhen bliver det til yderligere vokseværk, da eneforhandlingen ikke alene kommer til at koncentrere sig om Porsche, men ydermere de eksklusive mærker Bentley, Lamborghini, Lotus og Lexus. Brugtvognsforretningen bevares og vokser, hvorfor kendskabet og forkærligheden til mærkerne Audi, BMW og Volkswagen cementeres og sidenhen kommer til udtryk ved det autoriserede service partnerskab med faciliteter i København og Nordsjællands største og mest højteknologiske service center.

Aktiviteterne er mange og i juni 2010 vælger Michael Lassen Automobiler A/S at skifte navn til MLA-Gruppen A/S som en bedre beskrivelse for de mange specialer, som de i dag 72 kompetente medarbejdere beskæftiger sig med.

Så da familien Bekker ønskede at trække sig tilbage og samtidig gerne ville bevare en unik forretning, var valget ikke svært. Den tidligere relation til Michael Lassen, samt en lige stor indsigt og entusiasme for såvel mærker som kundesegment, var hos begge parter indlysende. Michael Lassen udtaler: ”Det er et privilegium at få muligheden for at inddrage så anerkendt og professionel en forretning i vores øvrige virksomhed. Vi ser frem til i den kommende tid at lære såvel kunder som medarbejdere nærmere at kende.” MLA-Gruppen A/S vil således med stolthed videreføre forretningen og alle dens aktiviteter, i første omgang på den nuværende adresse på Frederiksborgvej i København og fra senest den 1. oktober 2013 fra faciliteterne på Banevingen i København.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start