Volkswagen - 3 nye Life-modeller fra Volkswagen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen forlænger julen

3 nye Life-modeller fra Volkswagen
Volkswagen
20/12-2013 kl. 12:30

Vi kender alle fornemmelsen af, at familien ikke lige har ramt plet med årets julegave. Det gør Volkswagen nu noget ved og inviterer derfor til Forlænget Jul d. 4. og 5. januar 2014 og opfylder måske dit hedeste juleønske – hvor du kan få ekstra meget bil til januarpriser.

3 nye Life-modeller fra Volkswagen

Alle Volkswagen-forhandlerne slår d. 4. og 5. januar dørene op til åbent hus og har skræddersyet hele tre specialmodeller med tilnavnet ”Life”. Volkswagen har drysset en håndfuld ekstraudstyr ud over Life-modellerne, og tilbyder dem til meget mindre pris. Volkswagen byder både på en Golf Life, en Polo Life og selvfølgelig også en life up!, så der skulle være en Volkswagen til enhver smag.

Golf Life tilbydes i to motorvarianter, hhv en 122 hk benzinmotor og en 105 hk dieselmotor. Golf Life er grundlæggende så veludstyret som en Golf Comfortline, men hertil har XX (indsæt by/forhandlernavn) tilsat de sportslige 16” letmetalfælge ”Toronto”, multifunktionslæderrat og Radiosystemet Composition Media er også en del af standardudstyret i Golf Life. Systemet har en 5,8” stor farve-touchscreen, der bl.a. har en sensor der registrerer dine håndbevægelser inden du fysisk rører skærmen, systemet har også en mp3- og wma-kompatibel cd-afspiller, sd-kortlæser, USB- og AUX-IN-stik og selvfølgelig Bluetooth til mobilopkobling og så lige hele 8 højttalere. Golf Life specialmodellen kan udefra genkendes på ”Life”-mærkater på fordørene. For selvfølgelig får du Golf Life med 5 døre.

Volkswagen tilbyder Golf Life 1,4 TSI med 122 hk til 293.500 kr. og Golf Life 1,6 TDI 105 hk til 309.000 kr.

Polo Life er udstyret som den populære Polo Comfortline og fås i to motorvarianter en diesel- og en benzinudgave og begge med 90 hk. Igen har Volkswagen tilsat en god portion ekstraudstyr. I Polo Life får du 16” letmetalfælge ”Mistral”, tågeforlygter, midterarmlæn og navigationsanlægget RNS 315, som ikke blot giver avanceret vejvisning, men som også har indbygget Bluetooth, så du trådløst kan sætte din mobiltelefon op, både til samtaler og musikafspilning. Polo Life fås udelukkende som 5-dørs model. Du kan i lighed med Golf Life også genkende Polo Life på ”Life”-mærkaterne på bilens fordøre.
Volkswagen tilbyder Polo Life 1,2 TSI med 90 hk til 194.300 kr. og den brændstoføkonomiske (27 km/l) dieseludgave 1,6 TDI med 90 hk til 216.500 kr.

life up! Volkswagen har også valgt at tilbyde den utroligt populære up! som specialmodel ”life up!”. I life up! får du standardudstyret fra move up!, der bl.a. omfatter det innovative sikkerhedssystem City Emergency Brake, hvor sensorer i bilens forrude automatisk nedbremser bilen ved fare for kollision med forankørende biler, halogenforlygter og radio med cd-afspiller, AUX-IN og hele 6 højttalere. Men dertil har Volkswagen tilsat aircondition, et læderrat og betrukket gearknob og håndbremsegrebet med læder og selvfølgelig også prydet life up! med ”Life”-mærkater på bilens fordøre. Desuden har Volkswagen valgt at tilbyde life up!-kunder den attraktive DK-pakke til en særlig kampagnepris. For blot 2.990 kr tilbyder man nu alle life up!-kunder det intuitive maps + more, hvor du i ét system bl.a. får håndfri telefonopkobling, navigation, medieafspiller og meget mere, fx en think-blue-trainer, hvor dine køredata lagres og giver dig tips til brændstoføkonomisk kørsel. Der ud over indeholder DK-pakken tågeforlygter, sædevarme i de forreste sæder og el-spejle med varme.

life up! har 60 hk, 4 døre og tilbydes til 109. 990 kr.

Med disse tre Life-modeller forlænger Volkswagen julen d. 4. og 5. januar fra kl. 11 – 16

 

 Find nærmeste Volkswagen forhandler på volkswagen.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start