VW Volkswagen 2013 - Åbent 5.-6. januar
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen fejrer det nye år

Volkswagen-forhandlerne skyder 2013 i gang med åbent hus den 5.-6. januar
Volkswagen
20/12-2012 kl. 09:30

Volkswagen-forhandlerne skyder 2013 i gang med åbent hus allerede den 5.-6. januar. Gør en god handel på Polo, hvor man tilmed får det indbyggede navigationsanlæg RNS 315 med i prisen. Volkswagen-forhandlerne er også klar med lavere priser på Scirocco, prøveture i den nye Golf og meget mere.

En ny bil er en rigtig godt måde at skyde det nye år i gang på, og hos alle landets Volkswagen-forhandlere vil der til Store Byttedage d. 5.-6. januar være mulighed for at gøre en god handel på en ny Polo. Der er en udgave af den rummelige og stilige Polo til alle behov, fx den ekstremt nøjsomme BlueMotion med et normforbrug på stolte 30,3 km/l eller den lille, men stærke 1,2 TSI med 90 hk. Men nytårsfesten stopper ikke her, for med i en ny Polo får man også det integrerede navigationsanlæg RNS 315, som ikke blot giver avanceret vejvisning, men som også har indbygget Bluetooth, så du trådløst kan sætte din mobiltelefon op, både til samtaler og musikafspilning. Helt uden merpris.

For dem, der drømmer om en fræk sportscoupé, kommer drømmen tættere på i samme weekend, for nu har Volkswagen slanket modelprogrammet, sænket priserne og puttet mere udstyr i Scirocco.
Scirocco fås som 1,4 TSI med 160 hk og som 2,0 TDI med 140 hk, og kan selvfølgelig vælges, med manuel gearkasse eller med DSG. De to pakker, DK-pakke og Sportspakke, er nu del af standardudstyret på Scirocco, og det betyder, at bl.a. automatisk klimaanlæg, 18’’ letmetalfælge altid er med, hvis man vælger Scirocco. Det er tågeforlygter, p-sensorer bag, ekstra tonede ruder og sæder med stof-/Alcantara-indtræk også. Det samme gælder xenon-lygter med kurvelys, der indtil nu har været at finde i ekstraudstyrslisten til 27.498 kr. Scirocco fås selvfølgelig på både hvide og gule plader.
Scirocco 1,4 TSI starter ved 376.394 kr. (gule plader 246.799 kr. inkl. moms) og Scirocco 2,0 TDI fås til 396.195 kr. (gule plader til 247.667 kr. inkl. moms).
Årets store nyhed i Volkswagen-regi er og bliver Golf. Så alle, der ikke allerede har været forbi en Volkswagen-forhandler for at prøve den nye Golf, har selvfølgelig rig mulighed for en prøvetur i Volkswagens all-rounder i weekenden d. 5. – 6. januar, hvor alle landets forhandlere holder åbent fra 11-16. Den nye Golf fås med både tre og fem døre, med et bredt motor-program og med innovativt sikkerhedsudstyr som multikollisionsbremse og PreCrash som standard. Men bedst af det hele er, at den nye Golf fås fra 209.990 kr.
Velkommen til Store Byttedage hos alle landets Volkswagen-forhandler den 5.-6. januar. Begge dage kl. 11-16.

Find nærmeste forhandler på volkswagen.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start