Volkswagen Caddy Van 170 hk og DSG til håndværkeren
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Volkswagen Caddy Van fås nu med en nyhed til den kræsne håndværker

2-liters TDI-motoren med 170 hk og DSG-gearkasse – og med det nye og omfattende Edition 30-udstyr
Volkswagen
06/07-2012 kl. 12:00

En stærkere kassevogn bliver svær at finde i denne klasse: Caddy Van med 170 potente dieselheste accelererer fra 0-100 km/t på kun 8,5 sek. Og festen slutter først ved 196 km/t. Trods de enorme kraftressourcer er forbruget nede på 16,1 km/l. Den nye topmodel fås udelukkende med det nye Edition 30-udstyr, som også fås til en lang række andre Caddy Van-motorvarianter.

Håndværkere, entreprenører og bude har en stram tidsplan, og de har brug for en solid kassevogn, som kan rumme værktøj, udstyr og kasser – og den skal selvfølgelig kunne slæbe de mange kilo uden at motorkraften slipper op. Volkswagen Caddy Van opfylder kravene, og mange flere til, men for dem, der virkelig vil føle, hvordan det er at have kræfter i motorrummet, og overskud til både hurtige overhalinger og de tungeste læs, kommer nu en ny topmodel i Caddy Van-modelprogrammet hos Volkswagen Erhvervsbiler.

Caddy Van 2,0 TDI bryder med normerne for, hvad man kan forvente af kræfter i klassen: nu stopper modelprogrammet ikke ved i forvejen imponerende 140 hk. Den nye topmodel har hele 170 hk. Den har et maksimalt moment på imponerende 350 Nm mellem 1.750 og 2.500 o/min, hvilket er medvirkende til at give det ekstreme overskud i trafikken, som mange drømmer om. Fra 0-100 km/t går der blot 8,5 sek., og topfarten imponerer i lige så høj grad med sine 196 km/t.

Med 170 hk må Caddy Van 2,0 TDI være forslugen og ikke det mindste økonomisk. Men sådan forholder det sig ikke, for gennemsnitsforbruget er med 16,1 km/l meget lavt i forhold til motorens høje ydelse.
Den nye topmodel er desuden udstyret med Volkswagens anerkendte og hurtigt skiftende dobbeltkoblingsgearkasse DSG med seks trin som standard. Den fuldautomatiske gearkasse er også med til at sænke forbruget, mens den på den anden side øger kørekomforten betragteligt. Bytrafik og køkørsel bliver langt mere behageligt – og, ikke mindst, langt mindre stressende, når man ikke skal koncentrere sig om at skifte gear.

Caddy Van 2,0 TDI med 170 hk har som standard det nye udstyrsniveau ''Edition 30'', hvor der er lagt vægt på et sportsligt design – både ude og inde.
Edition 30-modellerne er særligt kendetegnet på ydersiden ved Edition 30-mærkater på skydedør og bagdøre, 17'' alufælge ''Budapest'', som er delvist lakerede, indfarvede kofangere og sidespejle, sidelister med højglans-sorte indsatser, tågeforlygter, forlygter med dobbelt parabol og tag og tagræling malet i markant højglans-matsort. Caddy Van Edition 30 fås i lakeringerne Candy-hvid, Sunny Yellow, Salsa-rød, Primavera-grøn og Reflex-sølv.
I kabinen fortsætter de flotte detaljer: multifunktionsrat i læder med skiftepaler til DSG-gearkassen (kun 2,0 TDI 170 hk), fartpilot, aircondition, sæder med en kombination af stof og Alcantara.
Edition 30-modellerne giver virkelig indtryk et særligt indtryk – og masser af lækkert udstyr.

Mange andre motorvarianter af Caddy Van fås også som Edition 30: lige fra benzinmodellen 1,2 TSI med 105 hk til 2,0 TDI med 140 hk, dobbeltkoblingsgearkasse DSG med seks trin og firehjulstræk 4MOTION. Merpris for Edition 30-pakken er blot 18.000 kr. ekskl. moms.
Priser starter ved 144.699 kr. ekskl. moms. Den nye topmodel, 2,0 TDI 170 hk DSG6 Edition 30, fås fra 220.898 kr. ekskl. moms.

Caddy Van 2,0 TDI med 170 hk, dobbeltkoblingsgearkassen DSG og Edition 30-udstyr kan, som det øvrige Caddy Van-modelprogram med Edition 30-udstyr, allerede nu bestilles hos de danske Volkswagen Erhvervscentre.

Den nye Edition 30-model er her vist i personbilsudgave.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start