Opel Vivaro er økonomisk - 23 km/l gennemsnitligt
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vivaro vinder økonomiløb

Med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 23 km/l
Opel
06/11-2012 kl. 11:00

Med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 23 km/l vandt den identiske søsterbil til Opel Vivaro – Vauxhall Vivaro – et økonomiløb for varebiler i England foran konkurrenter som Ford Transit Custom og VW Transporter BlueMotion.

Over en strækning på 560 kilometer på engelske landeveje lykkedes det de to økonomiløbsspecialister Andrew Duerden og co-driver Neil McIntee at køre med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 23 km/l i en Vauxhall Vivaro. Bilen er identisk med Opel Vivaro, som den hedder i Danmark og resten af Europa. Holdet deltog i Fleet World MPG Marathon, der er det længste økonomiløb i England.

Resultatet skaffede holdet en førsteplads foran konkurrenter i varebiler som den nye Ford Transit Custom og VW Transporter BlueMotion. De 23 km/l er en forbedring af det officielle EU-forbrugstal for Vivaro på næsten 60 procent, og det var den største procentvise forbedring af alle deltagerne i økonomløbet.
Det engelske hold kørte en Viavro ecoFLEX, der kom på markedet sidste år med optimeret brændstofforbrug takket være teknologier som recirkulering af udstødningsgassen, optimerede udvekslinger i gearkassen, dæk med lav rullemodstand og forbedret aerodynamik. Det officielle forbrugstal for Opel Vivaro ecoFLEX er 14,5 km/l.

Foto:
Økonomiløbsspecialisterne Andrew Duerden og co-driver Neil McIntee kørte med et gennemsnitligt brændstofforbrug på 23 km/l i en Vauxhall Vivaro, der er identisk med Opel Vivaro.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start