Campingpræmier for ca kr. 200.000, campingforhandlere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind en uge i campingvogn eller autocamper

Med præmier for ca kr. 200.000 satser de danske campingforhandlere
Camping Branchen
11/02-2013 kl. 11:57

Jeg tror at mange ” ikke campister” har fordomme om hvad camping egentlig er, men de skulle tage og give campinglivet en chance. Camping er nemlig ikke hvad det har været. Både m.h.t. Campingvognene og campingpladserne er der er sket en helt utrolig udvikling i de seneste sidste 25 år ligesom i resten af samfundet. Tænk bare på fjernsynets udvikling fra sort/hvid og en kanal til moderne fladskærme og mange kanaler, fortæller Lisbeth Rasmussen, der selv er aktiv campist hele året. Mange moderne campingvogne er bedre udstyret end et almindeligt sommerhus med f.eks. vandbåren gulvvarme, klimaanlæg, solceller, caravanmover m.m. Campingpladserne har også gennemgået en kæmpe udvikling, så der er noget for enhver smag fra de helt enkle pladser til store feriecentre med de luxe faciliteter som badelande, wellnessområder m.m.. Samtidig er camping en super dejlig ferieform for hele familien, som passer fint ind i tidens trend med at, vi ønsker en aktiv ferie med nærhed og tid til hinanden og gerne i kombination med oplevelser i flot natur.

Jeg håber at vores nye kampagne med mulighed for at vinde en gratis ferie i en top moderne campingvogn eller autocamper, rejsefilm på DVD, Informationsfilm på YouTube eller et gratis informationsmagasin om camping, kan være med til at trække nye potentielle campister ud til landets over 50 campingforhandlere, hvor de kan opleve hvilke faciliteter en moderne campingvogn kan tilbyde, så der er mange flere der får mod på dejlige campingoplevelser i deres kommende ferier, slutter Camping Branchens formand Lisbeth Rasmussen.

Hvis du ønsker mere information
Camping Branchen er en sammenslutning af de danske campingforhandlere, som i samarbejde med Campingferie.dk, står bag denne store kampagne, hvor man kan vinde alt fra gratis DVD film til en uge i en ny moderne campingvogn på en dansk campingplads. Der er også mulighed for at vinde en uges ferie i en autocamper, hvor man kan køre ud i det blå. Camping Branchen udgiver ligeledes et 24 siders magasin med information til nye og kommende campister, hvor de kan hente gode råd og inspiration, samt få svar på en række spørgsmål omkring campinglivets glæder. I bladet finder du ligeledes den kupon som skal udfyldes for at du deltager i konkurrencen om de mange præmier. Campingtillægget hedder ”Ny Campist” og kan hentes hos alle Camping Branchens medlemmer som man kan finde adr. på her: www.campingbranchen.dk.

På hjemmesider ligger der ligeledes 5 korte informationsfilm, specielt fremstillet til nye og kommende campister indeholdende gode råd, informationer, vejledninger samt ferieinspiration, så man kan se hvorfor man skal vælge camping.

Titlerne på de 5 film er følgende:
• Hvorfor camping er så dejligt!
• Vælg den rigtige nye eller brugte campingvogn!
• Vælg den rigtige autocamper!
• Telt, teltvogn eller campinghytte!
• Ferieinspiration!

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start