Vind en Skode Fabia til en værdi af 147.680 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind en ŠKODA Fabia

ŠKODA støtter igen Team Rynkeby
Skoda
28/06-2011 kl. 12:30

ŠKODA er igen i år sponsor for Team Rynkeby, der er et velgørenhedscykelløb med formålet at indsamle midler til Børnecancerfonden. Mange kendisser og mere ukendte cykelinteresserede har accepteret den kæmpe udfordring at cykle hele vejen fra Danmark til Paris med det ene formål at hjælpe Børnecancerfonden. For at samle endnu flere penge ind til det gode formål har Team Rynkeby iværksat en stor konkurrence i samarbejde med ŠKODA og SMC-Biler, hvor du kan vinde en ŠKODA Fabia som 1. præmie.

1. præmien i Team Rynkebys store sommerkonkurrence er en ŠKODA Fabia til en værdi af 147.680 kr. Bilen er doneret af Škoda i Danmark og SMC-Biler for at bakke op om det stærke initiativ. Alle de aktive Team Rynkeby deltagere sælger i alt 5.000 lodder i form af en nøglesnor med et kort, der indeholder et nummer. Der udtrækkes 3 finalister, der inviteres til Team Rynkebys hjemby Ringe, hvor det endeligt afgøres, hvem der bliver den heldige vinde af en ŠKODA Fabia. Alle lodder koster 100 kr., og der indsamles således kr. 500.000 gennem denne aktivitet.

Frem til starten på Team Rynkeby touren i Ringe den 16. juli vi man kunne se ŠKODA logoet pryde de over 500 deltageres officielle Team Rynkeby cykeltøj, når de forskellige teams træner ivrigt op mod den store afgangsdag mod Paris og Champs Élysées.

ŠKODA Fabia er ŠKODAs velkendte familiebil, der især er kendetegnet ved at være klassens mest rummelige og mest veludstyrede. Endvidere er Fabia anerkendt for at toppe ranglisterne, når fokus er på restværdi og driftsøkonomi.

”ŠKODA har jo i mange år været en del af cykelsporten såvel internationalt som her i Danmark. ŠKODA henvender sig i høj grad til børnefamilierne, og derfor var valget nemt, da vi fik muligheden for at donere en ŠKODA Fabia som 1. præmie i Team Rynkeby konkurrencen. Det er ŠKODAs håb, at bilen som 1. præmie vil få rigtig mange til at deltage og derved støtte det gode formål”, siger ŠKODAs marketingchef Peter Lorenzen”.

ŠKODA er i øvrigt en mangeårig hovedsponsor for det rigtige Tour de France, hvor ŠKODA-fabrikkerne stiller en lang række biler til rådighed for organisationen bag løbet. Lokalt er ŠKODA i Danmark også en mangeårig samarbejdspartner for Saxo Bank-Sungard.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start