Vind en ALKO mover - Gæt stærke nyheder
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Vind en ALKO mover

Gæt stærke nyheder
LMC
24/02-2014 kl. 16:45

LMC har igennem de seneste år udviklet en banebrydende konstruktion, der er så stærk, at fabrikken nu giver 12 års tæthedsgaranti. Dette fejrer de ved at udskrive en spændende konkurrence, hvor du kan vinde en mover.

Maestro serien leveres også med LLT teknologienHvorfor gå på kompromis?

Det at holde vægten nede på campingvogne har indtil nu været en stor udfordring for campingvognsproducenterne. Ofte har campingvogne kun få hundrede kilos lasteevne. Og med både bagage og ekstraudstyr, kan det være en stor udfordring at holde sig inden for den tilladte totalvægt.

LMC har ikke kun forbedret lasteevnen med den nye konstruktion, men konstruktionen er også blevet stærkere end tidligere. Den kan ikke optage fugt, og samtidigt er der på campingvognens vægt sparet helt op til 20 kg. På mange campingvogne, er dette en forøgelse af lasteevnen med 5-10 %.

Ny stærk konstruktion – Long Life Technology

På flere modelserier er den nye konstruktion allerede implementeret. Scandica modellerne var de første der fik den nye konstruktion i 2012, og fra sæson 2014 er det nu også muligt at få den nye konstruktion som tilvalg til Musica serien.

Alle LMC campingvogne, ikke kun dem med LLT, leveres nu ligeledes med glasfibertag, -front og -bagende, hvilket minimerer risikoen for haglskader.

LMC er så sikker på den nye konstruktion, at de giver 12 års tæthedsgaranti* på campingvogne med den nye LLT teknologi. På de andre modelserier giver LMC hele 6 års tæthedsgaranti*.

Åbent hus hos alle LMC forhandlere

Der er rig mulighed for at se nyhederne, ved det landsdækkende Åbent Hus d. 8. og 9. marts. Forhandlerne har selvfølgelig også prøver stående på de nye geniale konstruktionsprincipper, så man med egne øjne kan se den stærke konstruktion.

Tip en 5´er og vind en Alko Mammut mover

For ar fejre den store nyhed udskriver LMC en konkurrence. Alt du skal gøre, er at tippe 5 rigtige. Det vil være forholdsvis simple spørgsmål, der selvfølgelig allesammen omhandler LMC. Du kan deltage i konkurrencen ved at kigge forbi LMC´s stand, D 3010, på Ferie for Alle i Herning. Eller du kan besøge din lokale LMC forhandler til det landsdækkende Åbent Hus arrangement i weekenden d. 8. og 9. marts.

*Forudsætter at alle service og fugttest overholdes.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start