Ny Toyota Aygo - Får verdenspremiere i marts
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere på ny Toyota AYGO

Ny Toyota AYGO får verdenspremiere i starten af marts
Toyota
19/02-2014 kl. 13:30

En helt ny Toyota AYGO får verdenspremiere på den store internationale biludstilling i Geneve i starten af marts. Verdens største bilproducent Toyota lægger med den kommende nye AYGO op til en bil i et helt nyt og opsigtsvækkende design med oplagt mulighed for at sætte sit eget personlige præg.

Når Toyota præsenterer en helt ny generation af den populære Toyota AYGO på den store internationale biludstilling i Geneve i begyndelsen af marts, bliver der tale om en bil i et nyt og opsigtsvækkende design.

Samtidig giver Toyota også mulighed for, at man let kan sætte sit eget personlige præg på udseendet af sin nye AYGO og dermed skabe sit eget helt unikke design. Chefingeniøren på den nye Toyota AYGO løfter en lille flig af de tanker, han har gjort sig under tilblivelsen af Danmarks mest populære bil samlet set i sin klasse siden introduktionen i 2005.

”Jeg har ønsket at lave en bil, der skiller sig ud på japansk vis og samtidig vækker interesse hos mennesker over hele Europa. Så jeg har bl.a. ladet mig inspirere af nutidens japanske ungdomskultur,” fortæller chefingeniør David Terai uden indtil videre at uddybe tankerne bag den nye AYGO yderligere.

Det sker nemlig først i starten af marts på den internationale biludstilling i Geneve, hvor bilens fulde design samt specifikationer bliver offentliggjort.

Toyota byder i Geneve også på europapremiere på brintbilen FCV Concept og konceptbilen FV2, der er en miljørigtig “fremtidsbil”, hvor kører og bil smelter sammen i ét.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start