Alfa Romeo 4C Spider - Verdenspremiere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere på Alfa Romeo 4C Spider

Den kompakte sportsvogne har haft premiere på biludstillingen i Detroit
Alfa Romeo
20/01-2015 kl. 07:00

Alfa Romeo har i mere end 100 år bygget legendariske sportsvogne. Nu har den italienske bilproducent verdenspremiere på en ny åben sportsvogn; Alfa Romeo 4C Spider. Den nye Alfa Romeo sportsvogn ruller ud på de europæiske veje i løbet af sommeren 2015.

En ny udgave af en af verdens mest kompakte sportsvogne har netop haft premiere på den internationale biludstilling i Detroit. Navnet er Alfa Romeo 4C Spider, og den nye superbil skriver sig med verdenspremieren ind i historien om Alfa Romeos legendariske sportsvogne.

Alfa Romeo 4C Spider er en topmoderne, to-sæders sportsvogn med centermotor, baghjulstræk og ultra lav vægt. Den kombinerer styrkerne fra den prisvindende Alfa Romeo 4C med et tag som let og hurtigt kan afmonteres. Uden taget giver Alfa Romeo 4C Spider en endnu mere intens og nærværende lydoplevelse af den temperamentsfulde motor.

Lynhurtig letvægter

Ligesom Coupé-udgaven er Alfa Romeo 4C Spider fremstillet hos Maserati i Modena med fokus på områdets stolte sportsvognstraditioner. Designet er smukt og enkelt med svungne linjer i klassisk italiensk sportsvognsstil. Hele platformen er specialfremstillet i ren kulfiber, hvilket ellers er noget, man kun ser på ægte racerbiler. Dette er med til at holde vægten på bilen nede samtidig med at det giver en enorm stivhed og styrke. Stilistisk adskiller den nye Spider sig fra Coupé-udgaven ved, udover selve taget, at forruden er elegant indrammet af kulfiber, den har andre fælge, andre forlygter samt mulighed for et nyt Akrapovič udstødningssystem, der yderligere fremhæver den velkendte sprøde Alfa-lyd, når systemet er aktiveret.

Indvendigt er den nye Alfa Romeo 4C designet med tanke på at give chaufføren en helt unik og intens køreoplevelse med inspiration fra ægte racerbiler. Kulfiberen fra karrosseriet er synlig overalt i kabinen, og det kulsorte interiør, de to skålformede sportssæder og det smukke læderrat fuldender bilens sportslige udtryk.

Italiensk temperament under kølerhjelmen

Alfa Romeo 4C Spider kommer med en 4-cylindret 1750 Turbo benzinmotor med en let motorblok i aluminium, direkte benzinindsprøjtning samt den smarte dobbeltkoblingsgearkasse Alfa TCT og det unikke kontrolsystem “Alfa DNA”, der giver mulighed for fire forskellige køremåder alt efter chaufførens behov.

Den nye Alfa Romeo 4C Spider kommer på det danske marked til efteråret 2015.

Vær opmærksom på at pressebillederne viser den amerikanske version af Alfa Romeo 4C Spider. Den europæiske vil adskille sig minimalt fra denne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start