Ny Kia Cee'd - 1.6 GDI med dobbeltkoblingsgearkasse
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere i Geneve

Den helt nye KIA cee'd
KIA
09/03-2012 kl. 02:00

• Verdenspremiere på den helt nye, 2. generation af KIA cee'd
• Ny cee'd fås som 1.6 GDI i kombination med dobbeltkoblingsgearkasse
• Europapremiere på elbilen KIA Ray og konceptbilen Track'ster
• Infotainment-koncepter giver et indblik i fremtiden for kommunikationsudstyr i biler

Den helt nye KIA cee’d har verdenspremiere i dag (tirsdag) i forbindelse med udgave 82 af Salon International de l’Auto i Geneve. Foruden den nye cee'd viser KIA i Schweiz elbilen KIA Ray og konceptbilen KIA Track'ster, der for første gang vises for et euroæisk pubikum. “De tre KIA premierer i Geneve dækker et bredt udsnit af bilsegmenterne og fremhæver alsidigheden i vores nuværende og kommende modelrække”, udtalte Thomas Oh, som er Senior Executive Vice President og COO hos KIA Motors Corporation.

“Den første cee'd var en stor milepæl for KIA i Europa, som for første gang gjorde os i stand til at konkurrere i det stærkt besatte C-segment. Anden generation af modellen er igen en banebrydende bil med styrket design og kvalitet samt optimerede motorer. Vores engagement i rene motorteknologier er også repræsenteret ved elbilen KIA Ray. Og endelig viser KIA sin sjove side med konceptbilen Track'ster – en high performance-variant af Soul, som er koncernens meget succesfulde SUV i B-segmentet”.

Den nye cee'd hatchback er designet, konstrueret og produceret i Europa, og den er mere avanceret, effektiv og raffineret og tilbyder endnu større køreglæde en forgængeren. Den nye cee'd kommer til at fortsætte den originale models succes og yderligere cementere KIAs position som et af de førende bilmærker i Europa.

Med sin længde på 4,3 m er den længere, lavere og mere elegant end den originale model, og den nye cee'd har en strømlinet silhuet, der er udformet efter omfattende tests i KIAs topmoderne vindtunnel. Kabinematerialer i bedre kvalitet og mere hightech-udstyr sikrer, at kabinen i den nye cee'd matcher bilens premiumeksteriør, og alt sammen kan måle sig med de bedste konkurrenter i klassen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start