Volkswagen Multivan Alltrack - Verdenspremiere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere

Multivan Alltrack konceptbil
Volkswagen
05/03-2014 kl. 16:00

Volkswagen præsenterer på Genéve Motorshow Multivan Alltrack konceptbilen, der er udstyret til at klare alt fra limousinekørsel til offroadkørsel

Multivan Alltrack – navnet siger alt. Det er et køretøj til alle typer veje og terræn og som byder på en formidabel rummelighed, komfort og fleksibilitet. Dette og en stribe features sikrer, at Multivan Alltrack er velegnet til at transportere passagerer og tilhørende bagage på en let og komfortabel måde, uanset hvor turen måtte gå hen.

Designmæssigt skiller Alltrack-versionen sig ud fra de øvrige versioner af Multivan med sine højglanspolerede 19 tommer aluminiumsfælge og mat sølv kontrastfarve på frontkofanger, skærmkanter, skørter og bagkofanger. Et designelement, der også kendes fra Passat Alltrack. Frontkofangeren er desuden udstyret med bundskjold i ædelstålsoptik og LED-kørelys ude i siderne langs underkanten af kofangeren.

Multivan Alltrack er veludstyret, og interiøret er indrettet til at yde optimal komfort, uanset om den kører på vej eller i terræn. Interiøret er udført i robuste materialer af høj kvalitet, der giver kabinen en snert af globetrottercharme. Sæderne er betrukket med grå-blåt læder, der står i kontrast til det maritim- inspirerede mørkebrune trægulv fra ”vinterio technology”. Samme træoptik går igen på listerne under vinduerne og på instrumentbordet.

Lange skinner integreret i gulvet gør interiøret yderst fleksibelt, så ikke kun sæderne, men også køkkenmodulet kan monteres i flere forskellige positioner. Køkkenmodulet indeholder køleskab, gasblus og håndvask med vandbeholder. Det er nemt at afmontere, så det kan tages med uden for bilen eller gemmes af vejen i garagen.

Multivan Alltrack ser ikke kun stærk ud, den er det også i kraft en 180 hk stærk 2-liters dieselmotor, og en hurtigt skiftende 7-trins DSG-gearkasse sikrer god kørekomfort. Motorkraften sendes ud til at alle firehjul via 4MOTION-firehjulstræk, der giver Multivan Alltrack optimal vejgreb både på og uden for de asfalterede veje. Korte udhæng for og bag samt store 19” hjul gør også Multivan Alltrack mere terrænduelig.

Multivan Alltrack er foreløbig kun en konceptbil.

Find information om de øvrige Multivan-modeller og Transporter på www.volkswagen.dk

Del med en ven

0 personer snakker om “Verdenspremiere

  1. Fin bil som IKKE mange har råd til at købe i dette afgift plaget land og den DSG-gearkasse er sgu ikke for go OG en ny ved 50,000 koster lige omkring 50,000

Skriv et svar

Giver børn en ny start