Ny Range Rover - Verdenspremiere - Mere kraftfuld
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Verdenspremiere

Ny Range Rover tog hjemlandet med storm
Land Rover
07/09-2012 kl. 12:00

Mere kraftfuld, mere brændstoføkonomisk – og mere luksuriøs end nogensinde! Sådan tog den helt nye Range Rover sig ud her til aften, da den blev lanceret ved en storslået event i England. Samtidig blev sløret løftet for de tekniske og udstyrsmæssige detaljer, der gør fjerde generation af den ikoniske Range Rover til verdens mest luksuriøse SUV.

Det var et fantastisk syn, da sløret blev løftet for den helt nye Range Rover her til aften på The Royal Ballet School i London. Det velkendte, uovertrufne design er stærkt genkendeligt i den nye model, men designteamet bag har taget et modigt skridt i retning af at gøre firhjulstrækkeren endnu mere moderne i sit udtryk – et udtryk, der i den grad klæder den populære firhjulstrækker.

Der er desuden blevet arbejdet på at optimere de brændstoføkonomiske forhold – en indsats, der har båret frugt i form af væsentligt lavere forbrug og CO2-udledning. Som den første SUV nogensinde er den nye Range Rover skabt i letvægtsaluminium, hvilket gør den op til 420 kg. lettere end forgængeren.

Den nye vægtklasse har gjort det muligt at introducere den populære 3.0 liter TDV6-motor, som er kendt fra Range Rover Sport, Discovery 4 samt den nye Evoque. Med den populære motor er brændstofforbruget i den nye Range Rover reduceret med hele 22 pct., og CO2-emissionerne er nede på 196 g/km. Alt sammen uden at det går ud over køreegenskaberne. Den nye, mindre motor yder nemlig ligeså meget som den tidligere 4.4 liter TCV8.

”Vi høster nu gevinsten af de milliarder af kroner, der er investeret i at gøre vores biler endnu mere klimavenlige uden at gå på kompromis med de overlegne køreegenskaber, som Range Rover er kendt for. At det har været muligt at opnå så markante reduktioner i brændstof- og CO2-udledningsniveau er yderst imponerende og helt unikt for en bil i Range Rovers klasse,” siger Per. H. Temmesen, direktør for British Car Import A/S.

Går man bagom det elegante ydre og de unikke køreegenskaber, byder den nye Range Rover på et væld af innovative nye luksusfeatures, som giver øget komfort for både chauffør og passagerer og understøtter fornemmelsen af at sidde i en luksusvogn, hvor der er tænkt på det hele. Her kan nævnes et nyt lækkert surround sound-musikanlæg fra det eksklusive, britiske mærke Meridian, firezone klimaanlæg med timer, sæder med luksuriøse nye funktioner som massage samt belysning med LED-lys, der kan justeres op og ned og ændres i farvetone, så man kan opnå netop den stemning i kabinen, man ønsker.

Den nye Range Rover præsenteres på motorshowet i Paris ultimo september og forventes lanceret i Danmark i starten af næste år.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start