Ny Ford Ka til under 70.000 kr - pris-kampagne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Velkørende mikro-bil til under 70.000 kr

Forlænget pris-kampagne på Ford Ka efter storm på Ford-forhandlere
Ford
28/01-2013 kl. 17:00

En spritny Ford Ka til 69.980 kroner. Sådan lyder det øjeblikkelige tilbud fra alle landets Ford-forhandlere. Men der skal rykkes hurtigt. Tilbuddet på den fikse, økonomiske og velkørende by-bil gælder foreløbigt kun til udgangen af februar.

Prisbomben er en konsekvens af Fords jule-udsalg i december, hvor et tilsvarende tilbud på Ford Ka på det nærmeste skabte køer hos landets Ford-forhandlere. Efter blot én måned var der udsolgt. Samtlige 700 lagermodeller var revet væk, hvilket betød at mange gik forgæves.

-Vi vil gerne være imødekommende over for de kunder, der gik forgæves, så derfor gentager vi pris-kampagnen i en begrænset periode, forklarer Tom Maxmølris fra Ford Motor Company.

Denne gang er der ikke tale om et lagersalg, men om et ubetinget salg af samtlige Ka-modeller i alle farver og udstyrsniveauer foreløbigt frem til den 28. februar 2013

Ford Ka Trend 1,2 benzin med 69 HK kan fås fra 69.980 kroner ex levering – eller til 795 kroner pr. måned ved en finansieret handel gennem Ford Credit. Modellen har ABS, ESP, startspærre, Isofix-beslag, forsinket sluk af forlygter, højdejusterbart rat og Ford Auto-Start-Stop som standard. Den ruller hele 20,4 km pr. liter benzin ved almindelig blandet kørsel og udleder 115 gram CO2 pr. kørt kilometer. Med 580 kroner er den årlige ejer-afgift tilsvarende beskeden.

Ford Trend+ med samme motor kan fås fra 76.970 kroner ex levering – eller til 895 kroner pr. måned ved en finansieret handel gennem Ford Credit. Modellen byder på ekstra features som for eksempel elektrisk betjente sidespejle, elektrisk betjente sideruder, 4-vejs justerbart førersæde og fjernbetjent centrallås.

Udstyrsmodellen Ford Ka Titanium, som kan fås fra 93.180 kroner ex levering eller 1.095 kroner pr. måned, byder på ekstra-udstyr som for eksempel et audio-system med radio/CD-afspiller, manuel aircondition, tågeforlygter, avanceret tripcomputer, kabinelys med forsinket slukkefunktion og 50/50 split-bagsæde.

Der er mulighed for at bygge sin helt egen Ford Ka. Listen over ekstraudstyr er lang og omfatter for eksempel Fords stemmestyrede SYNC kommunikationssystem, et luksus audio-system med op til seks højttalere og mulighed for tilslutning af iPod eller MP3, automatisk klimaanlæg, sædevarme eller parkeringssensor. Der er desuden 11 forskellige farver at vælge imellem.

Læs mere om betingelser på www.ford.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start