Magacin - V40: Volvo’s nye ansigt i 2017
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

V40: Volvo’s nye ansigt i 2017

Med udstyrsopdateringer over hele modelrækken bliver bestselleren V40 og V40 Cross Country Volvo’s nye ansigt i modelår 2017.
Volvo Car Danmark
24/02-2016 kl. 11:00

Midtpunkt i eksteriørnyhederne på V40 er en ny udformning af kølergrillen, der danner baggrund for et  mere gennemslagskraftigt Volvo jernmærke. Modellen får også de nye ”Thor’s Hammer” forlygter, der giver samme selvsikre udseende, som Volvo’s nye 90-seriebiler.

”V40 er den Volvo-model, der sælger bedst i Europa og den næstmest populære Volvo-model globalt, så den er vigtig for vores virksomhed. Med 2017 opdateringerne bliver den endnu mere attraktiv for kunderne i segmentet,” siger Björn Annwall, direktør i Volvo Car Group’s afdeling for salg, marketing og kundetilfredshed.

Der bliver fem nye lakfarver at vælge mellem: de helt nye Amazon Blue og Denim Blue samt tre farver, der allerede findes i Volvo’s modelprogram: Bursting Blue, Mussel Blue og Luminous Sand.

V40 får også samme emblemtype, der først blev introduceret på XC90, og som viser udstyrsniveauer og varianter. Endvidere otte nye letmetalfælge til V40, V40 R-Design og V40 Cross Country modellerne.

Fra den den prisvindende Volvo Concept Estate kommer et nyt indtræk – City Weave – ligesom der bliver mulighed for et nyt Charcoal/Blond rat. Også flere interiørpaneler kan tilbydes: Milled Aluminium, Black Grid Aluminium og Stealth Aluminium, og for første gang kan V40 købes med sort loftbeklædning. R-Design får nye indstigningslister, Inscription udstyrsniveau introduceres i Danmark og en opdateret nøglering med det nye Volvo-logo.

Volvo arbejder løbende med drivlineudvikling, og et resultat af dette arbejde er, at CO2 udledningerne fra den populære manuelle D2 drivline er mindsket til blot 89 g/km, uanset hvilket af programmets dæktyper, kunden vælger.

Volvo On Call

Volvo On Call smartphone app’en, som gør det muligt for bilejeren at fjernbetjene og styre en række funktioner i bilen, har fået et markant løft. Volvo On Call giver i forvejen mulighed for bærbar tilslutning (Apple Watch/Android Wear) og nu også Microsoft Band 2, der kan stemmestyre visse funktioner, hvis bilejeren bruger en Windows 10-baseret smartphone.

Andre opdateringer til Volvo On Call er en kalender-integrationsfunktion, der forbinder en personlig kalender med mobilapp’en, så aftaledestinationer i kalenderen kan sendes direkte til navigationssystemet. I 2016 udbygges Volvo On Call, så systemet kan supportere op til 10 Volvo-biler, der alle får adgang til de sædvanlige funktioner.

Volvo On Call bliver kompatibelt med det såkaldte ”Flic button” system. , hvor en enkelt ”smart” kontakt kan programmeres til at udføre flere forskellige opgaver, f.eks. låse bilen eller starte/stoppe forvarmeren, ligesom den kan bruges som genvej til Volvo On Call tjenesterne.

Volvo supporterer nu Windows 10 med Volvo On Call App’en, der kan anvendes på almindelige PC’er og tablets og interagere med bilen.

CleanZone teknologi

Fra 2016 understreger Volvo sit fortsatte lederskab inden for kabineluftkvalitet i 40-serien ved at inkludere CleanZone logoet på instrumentpanelets ventilationsdyser. Volvo’s prisvindende CleanZone teknologi sikrer, at luft udefra renses effektivt, inden den trænger ind i kabinen, hvorved skadelige stoffer filtreres væk. CleanZone afspejler Volvo’s fortsatte arbejde med at gøre opholdet i bilen så behageligt som muligt. Det indbefatter indtrængende luft, udledninger i bilen og lugtgener, interiøroverflader og kontaktallergier. 

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start